Δημητρίου: « Σπάνιο φαινόμενο ο κόσμος της Ομόνοιας»

O εκπρόσωπος επικοινωνίας της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο σπατάλησε αρκετό χρόνο για τον κόσμο και έδωσε τα εύσημα για την στήριξη του , προς την ομάδα. Για την διαιτησία τήρησε σιγή ιχθύος και τόνισε ότι θα εκδοθεί ανακοίνωση εντός της ημέρας

Αναλυτικά: «Θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας . Παρέδωσε μαθήματα αγάπης και αφοσίωσης στην ομάδα του. Εχει πικραθεί πολύ και όμως είναι εκεί, αυτό τον κόσμο να τον αναδεικνύουμε όλοι γιατί αποτελεί παράδειγμα. Η μεγαλύτερη στενοχώρια είναι γιατί ο κόσμος έφυγε στενοχωρημένος. Αναγνωρίζει τις δυσκολίες και για αυτό είναι δίπλα στο σωματείο . Η παρουσία του και η χθεσινή θα πρέπει να αναδειχθεί. Είναι σπάνιο φαινόμενο ο κόσμος της Ομόνοιας. Ομάδες που είναι σε τροχιά τίτλου μαζεύουν 2-3-4 χιλιάδες κόσμο . Με την Δόξα είχαμε 9 χιλιάδες και πραγματικά χθές έδωσαν μαθήματα αφοσίωσης . Είναι χρεός να τον αναδείξουμε και να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ . Ο κόσμος μας στοχεύει στην κορυφή. Σαν Ομονοιάτες μάθαμε να βλέπουμε την κορυφή. Είμαστε όμως ρεαλιστες και έχουμε αποδεχθεί την προσωρινή τάξη πραγμάτων. Το DNA δεν αλλάζει και έχει απαιτήσεις . Μένουμε προσηλωμένοι με στόχο για να βγάλουμε την ομάδα στην ευρώπη»

Κεφάλαιο διαιτησία : « Θα αξιολογηθεί η όλη κατάσταση. Αυτή την ώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο, το διοικητικό συμβούλιο θα έχει συνεδρία και ακολούθως θα εκδοθεί ανακοίνωση. Ο κόσμος είναι έξω φρενών και το σωματείο θα τοποθετηθεί. Ο κόσμος απο το υστέρημα του ήρθε στο γήπεδο για να δει την ομαδα του. Δεν πρόκειται να κανουμε παλληκαριες απο το ραδιόφωνο και να την πληρώσουμε»

Για τραυματισμό Ποτέ: « Φαίνεται να είναι κάταγμα στο αριστερό πλευρό του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και σε 2-3 μέρες θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις και θα διαφανεί η σοβαρότητα της κατάστασης και πόσο διάστημα θα μείνει εκτός. Είναι πιθανό και το χειρότερο, αλλά και το αισιόδοξο σενάριο.

Για τον Ρούμπιο: «Θα τον χάσουμε για μεγάλο διάστημα, γιατί είναι σοβαρός ο μυϊκός τραυματισμός» , θα περάσει απο εξετάσεις και τις επομενες μέρες θα ξεκαθαρίσει»Για την παρουσία ομάδας: «Το ότι εκφράζουμε παράπονα για τη διαιτησία δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε τα δικά μας λάθη. Θα κάνουμε την αυτοκριτρική μας , η ομάδα δεν παρουσιάστηκε όπως τα προηγούμε παιχνίδια . Μετά το πρώτο γκολ όλα πήγαν στραβά. Αναγνωρίζουμε τι πήγε στραβά και τι δεν πήγε, θα προσπαθήσουμε να μάθουμε μέσα από τα λάθη μας.»Για την συνέχεια:«Βλέπουμε πρώτα τον αγώνα κυπέλλου, δεν έχουμε προκριθεί ακόμη με το 2-0 και μετά θα δούμε το ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΛ. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να διεκδικητικοί . Ευχαριστουμε τον κόσμο ξανά και να παραμείνει δίπλα μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα