Διάρρηξη με λεία χρυσαφικά και χρηματικό ποσό

ΛΕΜΕΣΟΣ
Διάρρηξη με λεία χρυσαφικά και χρηματικό ποσό διαπράχθηκε χθες στη Λεμεσό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της Αστυνομίας, καταγγέλθηκε από 38χρονο κάτοικο Λεμεσού ότι, μεταξύ των ωρών 2π.μ. - 6.25π.μ. χθες, άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του και έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά, συνολικής αξίας €53.000 καθώς και χρηματικό ποσό, ύψους €5.800. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την

υπόθεση.

Σύγκρουση μοτοσικλέτας με τρακτέρ
ΚΡΙΣΙΜΑ 22ΧΡΟΝΟΣ ΝΕΑΡΟΣ
Σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας 22χρονος νεαρός, από την Αναφωτία, ο οποίος τραυματίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε οδικό δυστύχημα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4.30 το απόγευμα, 18χρονος εθνοφρουρός οδηγούσε γεωργικό ελκυστήρα στον δρόμο Κιτίου - Μαζωτού με κατεύθυνση προς τον Μαζωτό.

Ο νεαρός, λίγο πριν από το στρίψιμο προς το Κιβισίλι, επιχείρησε να στρίψει δεξιά, με αποτέλεσμα να ανακόψει την ελευθέρα πορεία μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας, που οδηγούσε 22χρονος από την Αναφωτία, με κατεύθυνση από Μαζωτό προς Κίτι.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας, που δεν φορούσε κράνος ασφαλείας, τραυματίστηκε σοβαρά και με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο νεαρός υπέστη κατάγματα στα πόδια και στα χέρια και τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του, και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία. Ο 22χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.
Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Νεκρή 82χρονη στην άσφαλτο
ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΪΤΤΑ - ΠΕΡΑ ΠΕΔΙ
Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε το απόγευμα του Σαββάτου η 82χρονη Ηλιού Δημητρίου, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε, συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα ενοικιάσεως, στον δρόμο Σαιττά - Πέρα Πεδί. Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ αξιωματικός της Αστυνομίας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα που οδηγούσε 60χρονος Ισπανός με συνεπιβάτιδα 28χρονη από τη Βουλγαρία, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί βίαια με το όχημα στο οποίο ήταν συνοδηγός η 82χρονη και το οποίο οδηγούσε οικιακή βοηθός από τη Σρι-Λάνκα, με συνεπιβάτες τον 86χρονο σύζυγο του θύματος και 5χρονο αγοράκι. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ τα υπόλοιπα πρόσωπα τραυματίστηκαν ελαφρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα