Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Γιαννιώτα, Κολοβό

Κανένα απολύτως θέμα δυσαρέσκειας δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό σχετικά με τη συμπεριφορά των Γιάννη Γιαννιώτα και Δημήτρη Κολοβό, όπως επεσήμανε το απόγευμα της Πέμπτης ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.Κανένα απολύτως θέμα δυσαρέσκειας δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό σχετικά με τη συμπεριφορά των Γιάννη Γιαννιώτα και Δημήτρη Κολοβό, όπως επεσήμανε το απόγευμα της Πέμπτης ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας

Καραπαπάς.

Δημοσίευμα εφημερίδας ανέφερε την Πέμπτη ότι στον Ολυμπιακό τα έχουν με τη συμπεριφορά των δύο δανεικών παικτών της ομάδας, Γιάννη Γιαννιώτα και Δημήτρη Κολοβό, οι οποίοι σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έχουν παραπονεθεί σε αρκετές περιπτώσεις για τη μεταχείριση που είχαν στο Λιμάνι και για το ότι δεν πήραν όσες ευκαιρίες τους αναλογούσαν.

Λίγες ώρες μετά, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ήρθε και η επίσημη αντίδραση του Ολυμπιακού. Με ανάρτησή του στο facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ διέψευσε πως υπάρχει το παραμικρό θέμα.

«Ουδέποτε υπήρξε από καμιά πηγή στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σχόλιο ή έκφραση δυσαρέσκειας για Γιαννώτα και Κολοβό. Το θέμα υπήρξε μόνο στη νοσηρή φαντασία ενός ανώνυμου συντάκτη της (πάντα...πρόθυμης να δημιουργεί τέτοια θέματα) Live Sport», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα