Λίβερπουλ - Γιουνάιτεντ: Έκκληση στους οπαδούς τους

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση ζητώντας κόσμια συμπεριφορά από τους φιλάθλους τους στο μεταξύ τους παιχνίδι την προσεχή Δευτέρα στο «Άνφιλντ».

Οι δύο σύλλογοι θέλησαν να κάνουν από κοινού έκκληση στους φιλάθλους τους, ώστε να μην υπάρξουν παρατράγουδα στην αναμέτρηση της Δευτέρας, σαν αυτά που συνέβησαν την περσινή σεζόν στα μεταξύ τους παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στις επίσημες ιστοσελίδες της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Οι δύο ομάδες, οι οπαδοί τους και οι φίλοι

του ποδοσφαίρου σε ολόκληρο τον κόσμο ανυπομονούν γι’ αυτό το ιστορικό και παθιασμένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τους μεγαλύτερους και παλαιότερους αντιπάλους του αθλήματος.

Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων μας και ζητάμε από όλους τους φιλάθλους να δείξουν σεβασμό και να απαλείψουν κάθε μορφής προσβλητική και ρατσιστική συμπεριφορά από τον αγώνα.

Αν οποιοσδήποτε φίλαθλος βρεθεί να προβαίνει σε οποιασδήποτε μορφής προσβλητική η ρατσιστική συμπεριφορά από το προσωπικό του γηπέδου ή το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης, τότε θα οδηγηθεί άμεσα εκτός γηπέδου, θα κινδυνεύσει με σύλληψη, ποινική δίωξη και θα αναφερθεί στις αρχές σύμφωνα με τους κανονισμούς του γηπέδου. Πρόκειται για αγώνα μοναδικό στο πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ και ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για τη συνεχή υποστήριξη σε αυτό τον σημαντικό τομέα του αθλήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα