Δεν υποχωρεί ο καύσωνας!Πότε προβλέπεται άνοδος θερμοκρασίας

Εποχική χαμηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. Η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό μέχρι την Κυριακή


Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια

και γύρω στους 20 βαθμούς στα δυτικά και βόρεια παράλια καθώς και τα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια, μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 35 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα νότια και βόρεια παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα δυτικά παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός με την θερμοκρασία να σημειώνει σταδιακά μικρή άνοδο. Σε δηλώσεις του στο ΣΙΓΜΑ, μετεωρολογικός λειτουργός τόνισε ότι η θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει μέχρι και τους 41-42 βαθμούς το Σαβ/κο.

Keywords
Τυχαία Θέματα