Δεν βλεπόταν ούτε στα Τρίκαλα ο ΠΑΟΚ

Άνετο διπλό με 4-0 για τον Ολυμπιακό στα Χανιά
Απογοητευτικός πάλι ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 στα Τρίκαλα και έτσι θα περιμένει στην τελευταία αγωνιστική των αγώνων κυπέλλου για να πάρει τη πρόκριση. Μάλιστα θα μπορούσε και να χάσει απέναντι. Τα Τρίκαλα

δημιούργησαν ευκαιρίες με τον Μπακαρά στο 1° μόλις λεπτό (αστόχησε από κοντά), τον Λουκάκη στο 16° (σουτ λίγο άουτ), στο 21' με τον Γιαννιτσάνη (σουτ που μπλόκαρε ο Μπρκιτς), ενώ ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 8' με τον Περέιρα, ο οποίος κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Λεάντρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο σταδιακά ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά εξακολουθούσε να μη βρίσκει διαδρόμους προς την εστία του Σιδεράκη. «Φωτιά» έβαλε η Καλλιθέα στον 7° όμιλο, καθώς νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου και πλέον και οι τέσσερεις ομάδες έχουν από μια νίκη και από 3 βαθμούς.

«Περίπατο» στα Χανιά έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε εύκολα 4-0 της τοπικής ομάδας, για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το σκορ άνοιξε στο 16' ο Καμπιάσο, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και διπλασίασε τα τέρματα ο Ιντέγε στο 25' με κοντινό πλασέ, μετά από γύρισμα του Φιγκέιρας, ενώ στο 42' και σε κόρνερ του Μαρίν, ο Θεολόγου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για να κλείσει το ημίχρονο στο 0-3. Με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου (49'), ο Πάρντο με βολίδα έξω από την περιοχή έκανε το 4-0.

Τα αποτελέσματα
1ος όμιλος
Λάρισα - Πανελευσινιακός 2-1
Τρίκαλα - ΠΑΟΚ 0-0
2ος όμιλος
Πλατανιάς - Σπάρτη 1-0
Χανιά - Ολυμπιακός 0-4
3ος όμιλος
ΑΕΠ Ηρακλής - Απόλλων Σμ. 3-0
ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 2-1
4ος όμιλος
Αγρ. Αστέρας - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
Ξάνθη - ΑΕΛ Καλλονής 3-1
5ος όμιλος
Άρης - Αστέρας Τρίπολης 3-3
Βέροια - Αιγινιακός 0-1
6ος όμιλος
Αναγ. Καρδίτσας - ΑΕΚ 2-2
Κασσιόπη - Λαμία 1964 2-2
7ος όμιλος
Παναιτωλικός - Πανθρακικός 1-0
Καλλιθέα - Ατρόμητος 1-0
8ος όμιλος
Κισσαμικός - Πανιώνιος (αναβλ.)
Λεβαδειακός - Πανσερραϊκός 3-1

Keywords
Τυχαία Θέματα