Κομβικής σημασίας για τον Εθνικό

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
Θα είναι σημαντική μια πιθανή νίκη επί του Άρη

Οι 11 βαθμοί, με βάση την αγωνιστική της εικόνα στους τελευταίους αγώνες, είναι σχετικά λίγοι. Απέδωσε καλό ποδόσφαιρο με τον Ιβανάουσκας στον πάγκο και έδειξε πως είναι ομάδα που δεν αξίζει τουλάχιστον με την παρουσία της να κινδυνεύσει. Θα πρέπει ωστόσο να το αποδείξει κατακτώντας και βαθμούς, εάν θέλει να μην μπει σε περιπέτειες.

Κόντρα στον Άρη, ο Εθνικός Άχνας δεν έχει άλλη επιλογή. Παιχνίδι κομβικής σημασίας, με τη νίκη να αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο, ειδικά μετά την ήττα της προηγούμενης

αγωνιστικής από τη Νέα Σαλαμίνα, αποτέλεσμα το οποίο στεναχώρησε τους πάντες στην προσφυγική ομάδα.

Κυρίως επειδή η ήττα ήρθε στις καθυστερήσεις, με τον Λιθουανό προπονητή να έχει ήδη μεταφέρει στους παίκτες του την απόλυτη εμπιστοσύνη του στηρίζοντάς τους, παρά την πικρία του για το αποτέλεσμα. Φυσικά η εμφάνιση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και ο Ιβανάουσκας στάθηκε και σ’ αυτό το κομμάτι, προσπαθώντας κατά τη διάρκεια της βδομάδας να διορθώσει την εικόνα της.

Από αγωνιστικής πλευράς υπάρχουν κάποια προβλήματα που αφορούν κυρίως τον τιμωρημένο Στόιτσεφ που δεν υπολογίζεται, καθώς επίσης και τους μόνιμα τραυματίες Ντρόβπνια και Γκαβρίλα.

Ο Ντρόβπνια μετέβη την περασμένη βδομάδα στη Ρωσία, όπου επισκέφτηκε το ιατρικό τιμ της Λοκομοτίβ Μόσχας, και του δόθηκε ειδικό πρόγραμμα ώστε να απαλλαγεί από τη θλάση που τον ταλαιπωρεί.

Ο δε Γκαβρίλα επιστρέφει από βδομάδας στην Κύπρο μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στη Ρουμανία, ωστόσο η επιστροφή του στην ενεργό δράση αναμένεται με τον νέο χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα