«Δεν κρύβομαι» απαντά ο Ιωνάς Νικολάου στον Άντρο Κυπριανού

«Δεν κρύβομαι, δεν είναι στον χαρακτήρα μου και δεν έχω οτιδήποτε να κρύψω», είναι η απάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου στις κατηγορίες που τον θέλουν απόντα από τις έρευνες και την ανάληψη ευθυνών σχετικά με το φονικό στην Αγία Νάπα.

«Δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση», πρόσθεσε, μιλώντας από τη Βουλή.

Όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν για το φονικό θα απαντηθούν από τις έρευνες, είπε και πρόσθεσε ότι αν ο ίδιος έκανε νωρίτερα οποιαδήποτε αναφορά ή δήλωση θα ερμηνευόταν ως παρέμβαση

στο ανακριτικό έργο.

Άντρος: Ο Ιωνάς κρύβεται

Σήμερα το πρωί από την εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, επιτέθηκε στον Υπουργό Δικαιοσύνης λέγοντας ότι κρύβεται από τις ευθύνες του.

Συγκεκριμένα, είπε ότι ο Ιωνάς Νικολάου, εξαφανίστηκε τις τελευταίες ημέρες σε μια προσπάθεια να περάσουν τα δύσκολα της υπόθεσης του φόνου, να ξεχαστούν και να επανέλθει με τις ίδιες δηλώσεις που έκανε προηγουμένως. «Τώρα έγιναν τόσοι φόνοι, εγκλήματα που είναι ο κ. Νικολάου;», διερωτήθηκε.

Συνάντηση Προέδρου με Αρχηγό της Αστυνομίας

Επιπλέον, ο Υπουργός επιβεβαίωσε ότι την περασμένη Δευτέρα υπήρξε συνάντηση του Αρχηγού της Αστυνομίας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κατά την οποία ο Πρόεδρος ενημερώθηκε για το φονικό και παρέλαβε τη μελέτη η οποία ήταν έτοιμη. Επίσης, μίλησαν για μια νέα στρατηγική κατά την οποία θα προστεθούν μέτρα και εισηγήσεις σε όσα συμβαίνουν σήμερα, έτσι ώστε, όπως είπε, το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί στη ρίζα του.

Follow @christos_mich

Keywords
Τυχαία Θέματα