Ήττα με (3-0 σετ) και αποκλεισμό (βιντεο)

Την ήττα από τον πρώτο γύρου του Γουιμπλετόν γνώρισε ο Μάρκος Παγδατής με 3-0 σετ από τον Αμερικανό Τζον Ισνερ. Ο αγώνας άρχισε από χθες αλλά υπήρξε διακοπή λόγω βροχόπτωσης . Την ώρα της διακοπής ο αγώνας βρισκόταν στο δεύτερο σετ με τον Παγδατή να προηγείται με 3-1. Ο πρωταθλητής μας έχασε το πρώτο σετ με 7-6.

Ισνέρ-Παγδατής (7-6,7-6, 6-3) 3-0

Άρχισε ξανά ο αγώνας.

Με την επανέναρξή του αγώνα ο

Μάρκος Παγδατής δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 4-1 στο δεύτερο σετ. Στην συνέχεια ο Αμερικανός τενίστας αφού κράτησε το σερβίς του έκανε το 2-4 και ακολούθως έκανε και μπρεϊκ στον πρωταθλητή μας μειώνοντας ακόμη περισσότερο σε 3-4. Ο Τζόν Ισνέρ πήρε τα πάνω του και με συνοπτικές διαδικασίες πήρε και το 8ο γκεϊμ ισοφαρίζοντας σε 4-4. Απάντησε άμεσα ο Παγδατής ο οποίος με καλό πρώτο σερβίς επέστρεψε κάνοντας το 5-4. Άμεση ήταν και η αντίδραση του Ισνερ ο οποίος με δυο άσους έκανε το 5-5. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε με τους δυο τενίστες να κρατούν το σερβίς τους (6-6) και ο αγώνας να κρίνεται στα ταϊ μπρεϊκ. Εκεί και πάλι άτυχος ο Μάρκος Παγδατής αφού σε μια φάση του αγώνα μπορούσε να κάνει το 3-5 και να πάρει γερό προβάδισμα ωστόσο γλίστρησε και έγινε το 4-4 και βοήθησε τον αμερικανό να επανέλθει και να κερδίσει και το δεύτερο σετ με 7-5 στο ται μπρεικ.

Τα στατιστικά του δευτέρου σετ:

το τρίτο σετ:

Το 3ο σετ άρχισε με τον Ισνερ να κρατά το σερβίς του . Ο Παγδατής απάντησε ισοφαρίζοντας σε 1-1 και στη συνέχεια ο Αμερικανός έκανε το 2-1. Άμεση ήταν η απάντηση του πρωταθλητή μας αν και τα βρήκε σκούρα στο 4ο γκειμ ισοφαρίζοντας σε 2-2. Με ευκολία κέρδισε το 5ο γκειμ ο Ισνέρ καθώς με 40-0 έγραψε το 3-2. Το μπρεϊκ για τον Αμερικανό ήρθε στο 6ο γκειμ αφού ο Παγδατής χωρίς καθαρό μυαλό έδινε εύκολους πόντους στον αντίπαλο κάνοντας 2-4. Με συνοπτικές διαδικασίες ο Ισνερ έκανε το 5-2 και βρέθηκε μια ανάσα από την πρόκριση του στον επόμενο γύρου του 3ου Γκράν Σλάμ της χρονιάς. Ωστόσο ο Παγδατής δεν τα παράτησε και μείωσε ακόμη περισσότερο σε 3-5. Στη συνέχεια ο Ισνέρ με ένα 40-0 κέρδισε το σετ με 6-3 μαζί και την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα