Πεφτει η θερμοκρασία

Ψυχρή αέρια μάζα και ψηλή πίεση επηρεάζουν την περιοχή της Κύπρου. Σύμφωνα με τη μετεωρολογική Υπηρεσία η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και στα προσήνεμα παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.Στα ανατολικά και νότια παράλια οι άνεμοι θα ενισχύονται ισχυροί

μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά παράλια και στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, ενώ αργότερα στα ανατολικά παράλια ταραγμένη μέχρι κυματώδης.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους μείον 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο τις πρωινές ώρες τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και στα ανατολικά και νότια παράλια ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά παράλια και στα υπόλοιπα παράλια ταραγμένη μέχρι κυματώδης.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 16 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και αργότερα λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή, την Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα