Δέκα μέρες εκτός ο Δημούτσος για τον Αστέρα Τρίπολης

Η ήττα στη Λιβαδειά από την ομώνυμη ομάδα, όπως είναι φυσικό, έφερε κατήφεια στο «στρατόπεδο» του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες ήθελαν τη νίκη, προκειμένου να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα, μετά το μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά και να πάνε στο παιχνίδι με τη Σάλκε με άλλον... αέρα.



Το άσχημο για τον Στάικο Βεργέτη είναι ότι στο χθεσινό παιχνίδι τραυματίστηκε και ο Δημούτσος. Ο έμπειρος μέσος υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό και θα απουσιάσει για περίπου 10 μέρες,

όπερ σημαίνει ότι θα χάσει το παιχνίδι με τη Σάλκε, καθώς και το ερχόμενο ματς πρωταθλήματος με τον Πλατανιά.

Στο μεταξύ, ο Βεργέτης έκλεισε 100 παιχνίδια στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας προπονητής έχει απολογισμό 44 νίκες, 27 ισοπαλίες και 29 ήττες στους αγώνες του Αστέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ είναι ο πολυνίκης προπονητής στην ιστορία της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Βεργέτης έκανε ντεμπούτο στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ (1-0) στις 6 Νοεμβρίου 2011 στην Τρίπολη και ανέλαβε επίσημα ως πρώτος προπονητής στις 5 Οκτωβρίου 2013, στον αγώνα με τον Ατρόμητο (2-2) στην Τρίπολη.

Στο πρωτάθλημα της Super League έχει απολογισμό σε 79 αγώνες, 37 νίκες, 20 ισοπαλίες και 22 ήττες, στο Europa League και σε 13 αγώνες που έχει κοουτσάρει έχει 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες, ενώ στο Κύπελλο Ελλάδας και σε 8 αγώνες έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Keywords
Τυχαία Θέματα