Χτίζει νέο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να ξεκινήσει εργασίες για νέο προπονητικό κέντρο, που θα στεγάσει την πρώτη ομάδα και τις ακαδημίες, εγκαταλείποντας το ιστορικό Μέλγουντ έπειτα από περίπου έξι δεκαετίες.

Έτοιμη να αφήσει τις ιστορικές εγκαταστάσεις του Μέλγουντ, όπου προπονείται εδώ και 60 χρόνια, είναι η Λίβερπουλ, η οποία ανακοίνωσε πως έχει ήδη έτοιμα τα πλάνα της για την ανέγερση νέου υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου, που θα κοστίσει 50 εκατομμύρια λίρες.

Το νέο προνοητικό κέντρο των Ρεντς θα έχει έδρα το Κίρκμπι, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις

της ακαδημίας του συλλόγου, οι οποίες και θα ανακαινιστούν σε ένα υπερπολυτελές κέντρο, που θα αγκαλιάσει μαζί την πρώτη ομάδα και την ακαδημία, έπειτα από επιθυμία του Γιούργκεν Κλοπ.

Η Λίβερπουλ θα πουλήσει τον χώρο του Μέλγουντ, όπου και θα χτιστούν έπειτα 160 νέες κατοικίες, για να μετακομίσει στο Κίρκμπι, σε ένα έργο διπλής ανάπλασης που θα προσφέρει οφέλη τόσο στον σύλλογο όσο και στην περιοχή του Μέρσεϊσαϊντ.

Οι «Κόκκινοι» έχουν φτάσει ήδη σε συμφωνία με τις τοπικές Αρχές για την ανακαίνιση του Κίρκμπι και αν όλα πάνε καλά, οι εργασίες θα ξεκινήσουν μέσα στο 2018, ώστε το έργο να έχει ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2019, πριν από την έναρξη της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα