Χρυσόμηλα με λεφτά του Οζγκιουργκιούν γιατί "αυτος έχει"

Καφές, χρυσόμηλα και αστεία με τον ψευδοπρωθυπουργό για τον Γιλντιρίμ Μπιναλί κατά την παράνομη επίσκεψη του στο ψευδοκράτος.

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός Γιλντιρίμ Μπιναλί επισκέφθηκε την αγορά στην κατεχόμενη Λευκωσία κατά την παράνομη επίσκεψη του στο ψευδοκράτος, όπου, σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, συνομίλησε με τουρίστες, ήπιε καφέ και ενώ αγόρασε και χρυσόμηλα από Τ/κ φθαρτέμπορο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα χρυσόμηλα αγοράστηκαν από τον Γιλντιρίμ, ο οποίος και αφού τα δοκίμασε τα υπόλοιπα τα έδωσε σε παιδιά που βρίσκονταν στην περιοχή,

ενώ τα πλήρωσε ο “πρωθυπουργός” Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν.

Ο Γιλντιρίμ είπε αστειευόμενος “ο Οζγκιουργκιούν έχει λεφτά ας τα πληρώσει αυτός”.

Κατά την παραμονή του στην περιοχή ο Τούρκος Πρωθυπουργός συνομίλησε και με ένα ζευγάρι Έλληνες τουρίστες στους οποίους είπε “Είμαστε γείτονες” και αναφέρθηκε "στη σημασία της ειρήνης και της φιλίας".

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψη του και συνοδευόμενος από τον Μουσταφά Ακιντζί επισκέφτηκε το Μπέλαπαϊς και το χωριό ΣΟΣ για παιδιά.

Εξάλλου, σε άλλο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η σύζυγος του ηγέτη των Τ/κ, Μεράλ Ακιντζί έδωσε προς τιμή της συζύγου του Τούρκου Πρωθυπουργού, Σεμιχά, γεύμα σε εστιατόριο στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα