Χριστοδούλου από την εξωτερική

Εξαιρετική παρουσία είχε ο τρίτος τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Αντρέας Χριστοδούλου, στον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στο Βέλγιο.

Παρά την ήττα με 2-0, ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας και ειδικά στο πρώτο μέρος πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις και ήταν ο κύριος λόγος που η Εθνική μας δεν πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ.

Ακόμη και στα γκολ που δέχθηκε δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να τα αποφύγει. Στην ΑΕΚ Αρένα βρέθηκαν σήμερα και μέλη

του προπονητικού τιμ των πρασίνων.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, Αντράς Μαυρής, αλλά και ο Αντρέας Μιχαήλ είδαν από κοντά την προσπάθεια της Εθνικής και σίγουρα χάρηκαν για τα παιδιά και είχαν έναν λόγο παραπάνω για να χαρούν για την αγωνιστική εικόνα του Χριστοδούλου.

Μέσα από αυτή την εικόνα, ο νεαρός άσος κερδίζει καθημερινά έδαφος στην Ομόνοια. Μπορεί αυτή τη στιγμή να βρίσκεται πίσω από τους Παναγή και Φελτχούιζεν αλλά αν συνεχίσει την σκληρή δουλειά και προσπάθεια…δεν αποκλείεται να τον δούμε και κύριο τερματοφύλακα.

Ο χρόνος υπάρχει μπροστά του και σίγουρα θα περιμένει και αυτός την δική του ευκαιρία. Άλλωστε, αγωνίστηκε και σε κάποια παιχνίδι στην περσινή σεζόν και έδειξε καλά αντανακλαστικά.

Δεν είναι τυχαίο που είναι ο πρώτος τερματοφύλακας της Εθνικής Ελπίδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα