Χωρίς Σπανούλη με Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός

Την ώρα που στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό μετρούν αντίστροφα για τον αγώνα της Τρίτης (31/10) με την πανίσχυρη Μπαρτσελόνα, ο μπασκετικός αήττητος σε 4 αγωνιστικές στη Euroleague Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το παιχνίδι στο Παλάου Μπλαουγκράνα με τους Καταλανούς (Παρασκευή, 3/11, 22:00).

Η αγωνιστική επιστροφή του Βασίλη

Σπανούλη δεν θα πραγματοποιηθεί απέναντι στους «μπλαουγκράνα», καθώς ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» συνεχίζει να ταλαιπωρείται από οστεοχονδρίτιδα του κνημιαίου κυρτώματος. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και το ιατρικό τιμ δεν θέλουν να ρισκάρουν υποτροπή και επιλέγουν να μην επισπεύσουν την επιστροφή του Σπανούλη, παρά μόνο όταν θα είναι 100% έτοιμος. Ο “Kill-Bill” συνέχισε τη θεραπευτική αγωγή τη Δευτέρα (30/10) κι ενώ οι υπόλοιποι συμπαίκτες του ξεκουράστηκαν. Με τα συνεχόμενα παιχνίδια, σε Ελλάδα και Euroleague, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επέλεξε να δώσει ρεπό στους παίκτες του.

Η αποστολή επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής (29/10) και μετά το ταξίδι στη Βαρκελώνη, καλείται να αγωνιστεί εκ νέου απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (5/11, 18:00), στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Επόμενος αντίπαλος για τη Euroleague, θα είναι ο «αιώνιος» Παναθηναϊκός, την Παρασκευή (10/11, 21:00) στο ΣΕΦ, όταν στον Ολυμπιακό ευελπιστούν να κάνει το ντεμπούτο του για φέτος ο Βασίλης Σπανούλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα