Χειροπέδες σε στελέχη της FIFA!

Βόμβα στα θεμέλια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου καθώς οι Αρχές της Ελβετίας γνωστοποίησαν πως έξι μέλη της FIFA, συνελήφθησαν σε ξενοδοχείο της Ζυρίχης με την υποψία δωροδοκίας-δωροληψίας!

Την Παρασκευή στη Ζυρίχη πραγματοποιούνται οι εκλογές της UEFA, με τον Σεπ Μπλάτερ να εμφανίζεται ως αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη διατήρηση του προεδρικού

θώκου, ωστόσο, έπεσε... βόμβα στα θεμέλια της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με όσα έγιναν γνωστά σήμερα το πρωί.

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από αίτημα των Αρχών των Ηνωμένων Πολιτειών, η Αστυνομία της Ελβετίας προχώρησε στη σύλληψη έξι ατόμων – μελών της FIFA σε ξενοδοχείο στη Ζυρίχη, με τους συλληφθέντες να φέρονται ως ύποπτοι για δωροδοκία/δωροληψία πολλών εκατομμυρίων δολλαρίων!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή τη στιγμή, οι έξι ύποπτοι φέρονται να χειραγωγούσαν παιχνίδια από τις αρχές του 1990 μέχρι και σήμερα!

Οι άνδρες της Αστυνομίας δεν χρειάστηκε να τους περάσουν χειροπέδες αφού οι έξι ήταν απόλυτα συνεργάσιμοι, όμως, το προσωπικό του ξενοδοχείου όπου και σημειώθηκαν οι συλλήψεις, προσπάθησε να κρύψει τα πρόσωπα των υπόπτων με σεντόνια, προκειμένου να μη γίνουν αντιληπτοί.

«Δηλώνουμε έκπληκτοι από τη χρονική διάρκεια της δράσης τους και της επιρροής που ασκούσαν σχεδόν σε κάθε θέμα και κομμάτι της FIFA» ανέφερε επικεφαλής των Αρχών για την υπόθεση.

Εκ των συλληφθένων φέρεται να είναι ο αντιπρόεδρος της FIFA και πρόεδρος της CONCACAFM, Τζέφρι Γουέμπ. Επιπλέον, αν και όλα τα ονόματα προκύπτουν από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, γίνεται λόγος για τον Εντουάρντο Λι από την Κόστα Ρίκα και τον Ευγκένιο Φιγκερέδο από την Ουρουγουάη.

«Έχουμε ενημερωθεί σχετικά και προσπαθούμε να αποσαφηνίσουμε τα γεγονότα» είναι το μοναδικό σχόλιο για τις συλλήψεις μέχρι αυτή τη στιγμή από άνθρωπο της FIFA.

Keywords
Τυχαία Θέματα