Χαμός με το εκκλησάκι της Παναγίας της Θαλασσινής στην Πάφο (ΦΩΤΟ)

Διχάζει τους χρήστες του διαδικτύου το εκκλησάκι της Παναγίας της Θαλασσινής στην Πάφο.

Η εικόνα της νεόδμητης εκκλησίας προκάλεσε αντιδράσεις αλλά και σχόλια αφού δεν μοιάζει με την παραδοσιακή εικόνα εκκλησίας που έχουμε κατά νου.

Διαβάστε επίσης: Προειδοποιεί η Ιερά Σύνοδος:Η δράση του Σάββα Λαυριώτη είναι εθνικά επικίνδυνη

Σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Πάφου έγραψε, «Έτοιμο και το εκκλησάκι της Παναγίας της Θαλασσινής στο νέο παραλιακό πεζόδρομο.

Κατασκευαστηκε στα πλαίσια του μεγάλου έργου του Δυτικού Πεζοδρόμου από το Δήμο Πάφου με ευγενική χορηγία από τον αδελφό του γιατρού Χάρη Ζαβρίδη εις μνήμη του και εις μνήμη του πατέρα τους!».

Έτοιμο και το εκκλησάκι της Παναγίας της Θαλασσινής στο νέο παραλιακό πεζόδρομο. Κατασκευαστηκε στα πλαίσια του μεγάλου έργου του Δυτικού Πεζοδρόμου από το Δήμο Πάφου με ευγενική χορηγία από τον αδελφό του γιατρού Χάρη Ζαβρίδη εις μνήμη του και εις μνήμη του πατέρα τους! pic.twitter.com/bhHTJuOdQ3

— Phedon Phedonos (@Phedon_Phedonos) February 12, 2024

Ο Δρ.Χάρης Ζαβρίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 χρόνων το 2020 μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Εκκλησάκι της Παναγίας της Θαλασσινής υπάρχει και στην Άνδρο, πάνω στον βράχο στην είσοδο της χώρας. Σύμφωνα με την παράδοση, η Παναγία Θαλασσινή προστατεύει αυτούς που ταξιδεύουν στην θάλασσα, μαζί με τον Άγιο Νικόλαο.

Διαβάστε επίσης: Θλίψη στην Πάφο- «Έφυγε» ο γιατρός Χάρης Ζαβρίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα