Χαμένη ευκαιρία για Άουγκσμπουργκ

Η Άουγκσμπουργκ ήταν καλύτερη, όμως έμεινε στο 2-2 με την Γκλάντμπαχ, χάνοντας την ευκαιρία να πάρει διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Άουγκσμπουργκ είναι εμφανώς βελτιωμένη και αυτό δεν κρύβεται. Οι Βαυαροί ήταν ανώτεροι, όμως τελικά έμειναν στο 2-2 με την Γκλάντμπαχ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Το ματς ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 7’ με την κεφαλιά του Αλτίντοπ, πριν Αζάρ (14’) και Φινμπόγκασον (16’) χάσουν τεράστιες ευκαιρίες, με τους Χιτς και Κρίστενσεν

να σώζουν αντίστοιχα, για να παραμείνει το 0-0. Στο 21’ ο Μπομπαντίγια έφτασε μία ανάσα από το γκολ, όταν μετά την κόντρα στον Σάκα, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ζόμερ και στο 33’ οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα κόντρα στη ροή. Κακή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων, με τον Ράφαελ να κάνει το 0-1 από κοντά. Η απάντηση παραλίγο να έρθει πολύ γρήγορα, όταν στο 35’ το σουτ του Κορ πέρασε λίγο άουτ, ενώ Μπομπαντίγια (39’) και Αζάρ (42’) έχασαν τις τελευταίες ευκαιρίες, με το 0-1 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Η επανάληψη, όμως, ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Άουγκσμπουργκ, που έφτασε στην ισοφάριση με την πρώτη της ευκαιρία. Στο 50’ ο Φερχέγκ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Φινμπόγκασον με κεφαλιά έκανε το 1-1 με το πρώτο του γκολ στην Γερμανία! Η ανατροπή, μάλιστα, δεν άργησε να έρθει, όταν στο 53’ μετά από κόντρες, ο Καϊούμπι έκανε με σουτ στην κίνηση το 2-1! Το εκρηκτικό ξεκίνημα συνεχίστηκε, καθώς στο 55’ ο Τζόνσον με πλασέ στην κίνηση μετά από γύρισμα του Ελβέντι από δεξιά έκανε το 2-2! Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε, οι παίκτες του Σούμπερτ δεν μπόρεσαν να κάνουν περισσότερα και οι Βαυαροί στάθηκαν άτυχοι. Φινμπόγκασον (67’) και Βεντ (68’) έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, με τον Χιτς να βγάζει δύσκολα το μακρινό σουτ του Σάκα στο 85’. Η μεγαλύτερη ευκαιρία, όμως, χάθηκε για την Άουγκσμπουργκ, όταν στο 3’ των καθυστερήσεων, ο Φινμπόγκασον γύρισε ωραία, όμως είδε την μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ζόμερ, για να μείνει το 2-2 μέχρι το τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα