"Σκόνταψε" στο "Μποζουάρ" η Μονακό

Η Μονακό γλίτωσε την ήττα από τη Ναντ χάρη στις επεμβάσεις του Ντάνιελ Σούμπασιτς και διατήρησε την απόσταση ασφαλείας από τον ανταγωνισμό.

Η Ναντ μοχθούσε, η Μονακό αμυνόταν, ο Ντάνιελ Σούμπασιτς απέκρουε και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του "Μποζουάρ", που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0. Τα "καναρίνια" πήραν από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα και άρχισαν να χάνουν ευκαιρίες με τον Αλεχάντρο Μπεντόγια και τον Κομπέιν Σίγκθορσον. Ο Κροάτης τερματοφύλακας δήλωνε "παρών" όποτε χρειάστηκε, την ώρα που η επιθετική τριπλέτα των Μονεγάσκων (Κιλιάν Μπαπ

Λοτέν, Γκουίντο Καρίγιο, Τομάς Λεμάρ) δεν απειλούσε.

Το πρώτο εύστοχο σουτ των φιλοξενουμένων προήλθε στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία τους, με τον Ρεμί Ριού να σταματά τον Καρίγιο και να σώνει το γκολ. Δύο φορές ο Ρεμί Γκομίς θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ στη συνέχεια, ισάριθμες φορές τον σταμάτησε ο Σούμπασιτς, ο οποίος κράτησε για 12η φορά ανέπαφη την εστία του στη σεζόν και διατηρεί την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ σε απόσταση ασφαλείας από τον ανταγωνισμό για το "εισιτήριο" που στέλνει απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Ναντ (4-2-3-1): Ριου, Σαμπαλί, Βισκαροντο, Τσάνα, Μουαμπέ, Γκομίς, Ζιγέ, Μπεντόγια, Σάλα (90+1' Μπαμού), Αντριάν (76' Οντέλ), Σίγκθορσον

Μονακό (4-3-3): Σούμπασιτς, Ράτζι, Καρβάλιο, Γουάλας, Ετσιετζίλε, Φαμπίνιο, Μουτίνιο, Τουλαλάν, Μπαπ Λοτέν (90' Μπαλουλί), Καρίγιο (78' Λοβ), Λεμάρ (73' Κόστα)

Keywords
Τυχαία Θέματα