Χαφέζ: «Η Ομόνοια θέλει… αλλά»

Σε ιστοσελίδα της χώρας του μίλησε ο Αιγύπτιος αμυντικός της Ομόνοιας Καρίμ Χαφές, ο οποίος όπως τόνισε δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει στην Ομόνοια και του χρόνου…αλλά στόχος του είναι η ομάδα να κατακτήσει το κύπελλο.

«Δουλεύουμε σκληρά και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι».

Για το μέλλον στην Ομόνοια: «Για την ώρα ο μόνος μου στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και η ομάδα να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Η ομάδα μου, μου προσφέρει νέο συμβόλαιο αλλά όπως είπε και πριν, για την ώρα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να τελειώσουμε την χρονιά με καλά αποτελέσματα

και θα δούμε τι θα γίνει».

Αν θα επιστρέψει στην Al Ahly: «αυτό το διαβάζω από τις εφημερίδες. Κανείς από την ομάδα δεν με προσέγγισέ αλλά ούτε προσφορά είχα. Για την ώρα το όνειρο μου είναι να παραμείνω στην Ευρώπη. Είναι μια καλή εμπειρία. Όταν έρθει ο καιρός και θα πρέπει να αγωνιστώ στην χώρα μου ελπίζω η Al Ahly να μου δώσει την ευκαιρία. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο».

Για την Εθνική του ομάδα: «Το Κυπριακό πρωτάθλημα δεν είναι και τόσο γνωστό στην Αίγυπτο. Σέβομαι την απόφαση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή και είμαι σίγουρος όμως ότι κάποια στιγμή θα αγωνιστώ στην Εθνική».

Για την εμπειρία του στην Κύπρο: «Μέχρι στιγμής η εμπειρία μου στην Κύπρο είναι αρκετά καλή. Οι συμπαίκτες μου αλλά και ο κόσμος της ομάδας με αγαπούν αρκετά. Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και έχει αρκετούς φιλάθλους που με κάνουν ευτυχισμένο να παίζω και τους το ανταποδίδω».

Keywords
Τυχαία Θέματα