Μπήκαν με το διπλοκάμπινο σε χρυσοχοείο στο Δάλι

Mε ευφάνταστο τρόπο άγνωστοι επιχείρησαν να διαρρήξουν χρυσοχοείο στο Δάλι. Τους δράστες αντιλήφθηκε ο γιος του ιδιοκτήτη του χρυσοχοείου, ο οποίος κάλεσε άμεσα την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το Sigmalive από την Αστυνομία, όλα συνέβησαν γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα σήμερα, δόθηκε πληροφορία για απόπειρα διάρρηξης χρυσοχοείου στο Δάλι.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και διαπίστωσαν ότι άγνωστοι προσπάθησαν να εισέλθουν με διπλοκάμπινο όχημα με όπισθεν

ταχύτητα στο χρυσοχοείο.

Ο γιος του ιδιοκτήτη, που διαμένει στον όροφο ακριβώς πάνω από το χρυσοχοείο, κάλεσε την Αστυνομία, μετά από εκκωφαντικό θόρυβο που άκουσε. Όταν βγήκε στη βεράντα για να ελέγξει τι συμβαίνει, είδε έναν άγνωστο άνδρα που έφερε κουκούλα, να τρέπεται σε φυγή πεζός.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το διπλοκάμπινο όχημα που εντοπίστηκε ακινητοποιημένο στη βιτρίνα του καταστήματος, είναι κλοπιμαίο.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του οδηγού αυτοκινήτου που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την είσοδο του χρυσοχοείου και το μετακίνησαν, ενώ μετακίνησαν και δύο ανθώνες, για να μπορέσουν να βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους.

Λόγω της σύγκρουσης προκλήθηκε ζημιά στη μεταλλική πόρτα ασφαλείας του χρυσοχοείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα