Μπαράζ επαφών Νικολαϊδη για το προεκλογικό του πρόγραμμα

Με στόχο τη συνδιαμόρφωση του προεκλογικού προγράμματος του για τη δημαρχία Λεμεσού, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για τη δημαρχία της Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, πραγματοποιεί, σύμφωνα με ανακοίνωση, εντατικές επαφές με φορείς και πολίτες της πόλης.

Όπως αναφέρεται, "με καθημερινούς και εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει τις επαφές του με οργανωμένα σύνολα και πολίτες της Λεμεσού ο ανεξάρτητος υποψήφιος για τη Δημαρχία της πόλης Νίκος Νικολαΐδης, με στόχο την από κοινού διαμόρφωση του προγράμματός του και την ανταλλαγή απόψεων".

Τις προηγούμενες μέρες ο κ. Νικολαΐδης συζήτησε θέματα που αφορούν

τη Λεμεσό και τις προοπτικές της πόλης με εκπροσώπους της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού, του Συντονιστικού Συμβουλίου Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού, της Οργάνωσης Φίλων Ασθενών με Αλτσχάιμερ, της Κίνησης Καταστηματαρχών Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου Λεμεσού, της ΠΟΒΕΚ και πολιτών.

Αύριο, προστίθεται, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για τη Δημαρχία της Λεμεσού θα έχει συνάντηση με τη Σχολική Εφορεία της πόλης, ενώ την Τετάρτη θα συναντήσει αντιπροσωπεία του Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό, του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες και του Ιδρύματος Θεοτόκος.

"Πέραν από τους φορείς αυτούς, ο ανεξάρτητος υποψήφιος έχει καθημερινές συναντήσεις με ενεργούς πολίτες στα γραφεία του επιτελείου του, ενώ ο δημόσιος διάλογος με τους δημότες της πόλης συνεχίζεται και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι πολίτες καταθέτουν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους", καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα