Μπαράζ επαφών από επιτροπή για Panama Papers

Σειρά επαφών που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων Υπουργούς, επικεφαλής εποπτικών αρχών και εκπροσώπους συνδέσμων τραπεζών και δικηγόρων θα έχει σήμερα η αντιπροσωπεία της Εξεταστικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η οποία διερευνά τις αποκαλύψεις των "Panama Papers".

Στις 9.30 η αντιπροσωπεία της Επιτροπής θα συναντηθεί στο Υπουργείο Οικονομικών με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, τον Υπουργό Ενέργειας, Γιώργο Λακκοτρύπη και τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εσωτερικών Κύπρο

Κυπριανού.

Στις 12.00 η αντιπροσωπεία της Επιτροπής «PANA» θα έχει 45λεπτη συνάντηση στα γραφεία της αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο με την Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Δήμητρα Καλογήρου, ενώ στις 14.45 θα συναντηθεί με την Επικεφαλής της ΜΟΚΑΣ Εύα Παπακυριακού.

Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου, του Συνδέσμου Διεθνών Τραπεζών Κύπρου, της Τράπεζας Κύπρου και της Ελληνικής Τράπεζας.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις, στις 16.45, επίσης στα γραφεία της αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, με εκπροσώπους του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.

Στις 21.00, ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης θα παραθέσει δείπνο προς τιμή της αντιπροσωπείας της Επιτροπής «PANA».

Keywords
Τυχαία Θέματα