Crans Montana:Από μια κλωστή κρέμεται η διαδικασία

Από μια κλωστή κρέμμεται η διαδικασία στο Crans Montana σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται από το ελβετικό θέρετρο και τον απεσταλμένο μας, Χρίστο Χαραλάμπους.

Μετά το πέρας των διμερών συναντήσεων του ΓΓ του ΟΗΕ ο οποίος είχε ένα διπλωματικό μαραθώνιο σήμερα, δεν βγήκε άσπρος καπνός και για του λόγου το αληθές, το απογευματινό – νυκτερινό πρόγραμμα των διαπραγματεύσεων διαφοροποιήθηκε, με το προγραμματισμένο δείπνο να ξεκινά αντί στις 22.00 στις 22.50.

Επίσης, η προγραμματισμένη τριμερής με ΓΓ ΟΗΕ,

ακυρώθηκε νωρίτερα αφού όπως μεταδίδει και ο Χρίστος Χαραλάμπους η τουρκική και τουρκοκυπριακή εμμονή στα παρεμβατικά δικαιώματα καθώς επίσης και το πολύ μεγάλο χάσμα στα εσωτερικά ζητήματα, παραμένουν αγκάθια στην διαδικασία.

Δείτε εδώ: Ενοχλημένος με Έιντε ο Γκουτέρες-Κρίσιμες στιγμές Διάσκεψης

Από πλευράς του ο ΠτΔ ανέφερε ότι γνωρίζει πολύ καλά τα περιθώρια στα οποία διαπραγματεύεται, ενώ ο κατοχικός ηγέτης σε δηλώσεις του κι αυτός με το πέρας των διαπραγματεύσεων νωρίτερα το βράδυ, αρκέστηκε στο να πει ότι θα είναι μακρά η νύχτα απόψε.
Σημειώνεται ότι ο ΓΓ του ΟΗΕ, όπως είναι προγραμματισμένο και είχε ανακοινωθεί εξ αρχής, αναχωρεί αύριο νωρίς το πρωί από το Crans Montana.

Επίσης, η προγραμματισμένη τριμερής με ΓΓ ΟΗΕ, ακυρώθηκε νωρίτερα αφού όπως μεταδίδει και ο Χρίστος Χαραλάμπους η τουρκική και τουρκοκυπριακή εμμονή στα παρεμβατικά δικαιώματα καθώς επίσης και το πολύ μεγάλο χάσμα στα εσωτερικά ζητήματα, παραμένουν αγκάθια στην διαδικασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα