Μπαλταζάρ: "Σίγουρα τώρα είμαστε πιο έτοιμοι"

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα με την Πρόγκρες, μίλησε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ της ΑΕΛ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δηλώνει ότι γνωρίζει τις αδυναμίες και τα στοιχεία της αντίπαλης ομάδας, ενώ σημείωσε ότι μετά τα δύο παιχνίδια της ΑΕΛ, η ομάδα του είναι σίγουρα πιο έτοιμη.

Οι δηλώσεις του Μπρούνο Μπαλταζάρ:

"Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, αντιμετωπίζουμε ένα αντίπαλο με πνεύμα μαχητή, έχουν

καλό ομαδικό πνεύμα. Είδα την αντίπαλο, δεν θέλω να πω στοιχεία, αδυναμίες και προτερήματα του αντιπάλου, είναι καλή όταν αμύνεται, αλλά το σημαντικό για εμάς είναι να παρουσιαστούμε εμείς έτοιμοι. Οι πιθανότητες του αυριανού αγώνα είναι στο 50%-50% πάντα. Το πιο σημαντικό είναι να σεβαστούμε τον αντίπαλο, όπως και τη Σέντ Τζόζεφ. Αν γίνει αυτό, τότε έχουμε σοβαρές πιθανότητες να προκριθούμε. Είδατε όλοι ότι είναι πάντα υποκειμενικό αυτό που συζητάμε. Είδατε όλοι τις πιθανότητες που έδιναν στην Ρέιντζερς και όμως έγινε η έκπληξη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα γήπεδα, οι μεγάλες ομάδες θα πρέπει πάντα να προσαρμόζονται σε όλα τα είδη γηπέδου και χλοοτάπητα. Σημαντικό να εγκληματίζεσαι νωρίς όπου κι αν αγωνίζεσαι. Μετά από δύο εβδομάδα και δύο αγώνες, σίγουρα είμαστε πιο έτοιμοι, αλλά είναι σημαντικό να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και ειδικά για το αυριανό".

Μάριος Νικολάου: "Αύριο αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα, είναι ικανή για όλα. Εμείς σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους το ίδιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα