Αζάρ: «Όνειρο μου να παίξω στη Ρεάλ του Ζιντάν!»

Στην Τσέλσι γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Βέλγος μέσος Εντέν Αζάρ είναι στο «στόχαστρο» των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, ανάμεσά τους Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, με συνέπεια να ετοιμάζουν πρόταση για ένα συμβόλαιο εκατομμυρίων, προκειμένου να αποτρέψουν την αναχώρησή του στο τέλος αυτής της σεζόν, αλλά ο ίδιος ο 26χρονος διεθνής άσος θέλει να παίξει στη Ρεάλ του Ζινεντίν Ζιντάν!



Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό των Βρυξελλών RTL, τόνισε σχετικά: «Όλοι ξέρουν τον σεβασμό

μου για τον Ζιντάν. Ήταν το είδωλο μου ως παίκτης και τώρα κάνει σπουδαία καριέρα και ως προπονητής. Δεν ξέρω αν θα συμβεί, αλλά οφείλω να ομολογήσω πως είναι όνειρό μου να παίξω υπό την καθοδήγησή του», τόνισε και κατέληξε:

«Απολαμβάνω, πάντως, τη ζωή μου στην Τσέλσι και έχω ακόμη πολλά να πετύχω μαζί της. Είμαι συγκεντρωμένος στην Τσέλσι, αλλά τα όνειρα είναι πάντα όνειρα». Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα Express, η Τσέλσι είναι έτοιμη να προσφέρει το καλύτερο συμβόλαιο στην Premier League, αναφέροντας πως σύμφωνα με αυτό, ο παίκτης θα λαμβάνει περισσότερα 340.000 ευρώ την εβδομάδα, περίπου 1.4 εκατομμύρια ευρώ τον μήνα, για να βάλει την υπογραφή του μέχρι το 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα