Άρης: Να δει την "Κυρία" κατάματα…

Με σαφώς πολύ πιο ποιοτικό ρόστερ από πέρσι θα πορευτεί την τρέχουσα σεζόν ο Άρης. Η λεμεσιανή ομάδα έκανε κινήσεις ουσίας, αλλάζοντας ολοκληρωτικά σχεδόν το δυναμικό της ομάδας, με μοναδικό στόχο να παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα ανταγωνιστικός και μακριά από τις όποιες περιπέτειες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την περσινή ομάδα έμειναν μόνο τρεις ξένοι, ο Μαραγκουδάκης, ο Γιούσεφ, ο Αουρέλιο και ο Ράντου. Όλοι οι υπόλοιποι έφυγαν αφού κρίθηκαν ανεπαρκείς. Στον Άρη έμειναν Κύπριοι ποδοσφαιριστές που έδειξαν ότι

μπορούν να βοηθήσουν, όπως οι Φράγκου, Ευσταθίου, Παναγή, ενώ επέστρεψαν οι Χριστοφόρου και Κύπρου. Γενικά έχει δημιουργηθεί ένα σύνολο με έμπειρους αλλά και νεαρούς ποδοσφαιριστές, το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί στα θέλω του τεχνικού της ομάδας.

Πολλές επιλογές

Ο Νικόλας Μαρτίδης δημιούργησε μια ομάδα με πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις. Ό,τι ζήτησε από τον πρόεδρο Σταύρο Δημοσθένους υλοποιήθηκε. Οι τελευταίες κινήσεις της ομάδας με Αλέξε, Πάγκαλο και Κυριάκου ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τους «πράσινους» της Λεμεσού. Ο Κύπριος τεχνικός διαπίστωσε επιθετικό πρόβλημα στα πρώτα δύο παιχνίδια, γι' αυτό και αποκτήθηκαν οι Πάγκαλος και Αλέξε, που μαζί με τους Μαραγκουδάκη, Ιονίτσα και Νικολίτσα θα του δώσουν πολλές επιλογές για τη γραμμή κρούσης.

Αρχής γενομένης από τον σημερινό πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την Ανόρθωση, στον Άρη ευελπιστούν ότι η ομάδα που έχει δημιουργηθεί είναι ικανή να δει όλους τους αντιπάλους στα μάτια και να κυνηγά πάντα το κέρδος. Άλλωστε και με την ΑΕΛ και με την Σαλαμίνα στα πρώτα δύο παιγνίδια αυτό έκανε και ο ένας βαθμός συγκομιδή που έχουν οι «πράσινοι» δεν ανταποκρίνεται στα όσα έδωσε η ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα