Πάφος Fc : Εξιλέωση και νέα αρχή

Ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία βλέπουν στην Πάφο το σημερινό παιχνίδι με την Αλκή, για μια νέα και… ουσιαστική αρχή. Η τριάρα από τον Εθνικό πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, πλήγωσε άπαντες στην παφιακή ομάδα και σήμερα θέλουν να επανέλθουν και να αποδείξουν ότι η εμφάνιση στο Δασάκι δεν αντικατόπτριζε τις πραγματικές δυνατότητές της. «Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει», είναι το σύνθημα στις τάξεις της Πάφου, στοχεύοντας σε νίκη εξιλέωσης και κατάθεσης

διαπιστευτηρίων ενόψει της συνέχειας. Υπήρξε έντονη μουρμούρα μετά την ήττα από τον Εθνικό και σήμερα το παιχνίδι με την Αλκή κρίνεται πολύ σημαντικό από πολλές απόψεις. Είναι γεγονός ότι πρόκειται για μια εντελώς νέα ομάδα, που ακόμη δημιουργείται, ενώ και τις προηγούμενες ημέρες είχαν έρθει νέοι παίκτες και είναι απόλυτα φυσιολογικό να ζητείται πίστωση χρόνου, αλλά από την άλλη θα πρέπει να έρχονται και θετικά αποτελέσματα.

Με ενισχυμένο πλάνο

Πιστεύεται ότι η Πάφος έχει ενισχυθεί ποιοτικά και, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι με την Αλκή, θα παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο απ’ ό,τι είχε δείξει απέναντι στον Εθνικό. Το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε ήταν σημαντικό, ώστε να γίνει η κατάλληλη δουλειά. Θεωρείται δεδομένο ότι η τεχνική ηγεσία της Πάφου θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα του σημερινού αγώνα. Από τη στιγμή που ένα από τα τελευταία αποκτήματα της ομάδας, ο Ουρουγουανός μέσος Ντιέγκο Πογιέτ, είναι απόλυτα έτοιμος, όπως και ο πολύπειρος Γκουλόν, προμηνύεται ότι θα δούμε έναν εντελώς διαφορετικό σχηματισμό στον κεντρικό άξονα. Αν μάλιστα και ο Βέλγος επιτελικός χαφ Κριστιάν Μπρουλς κριθεί έτοιμος μετά τον τραυματισμό του, τότε ενδέχεται να πάρει και αυτός θέση βασικού. Αντίθετα ο Καμαρά είναι ακόμη πίσω σε φυσική κατάσταση και μάλλον θα προφυλαχθεί ενόψει της συνέχειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα