Άρης: Αποστολή εξετελέσθη

Με νίκη στον επόμενο αγώνα θα αγκαλιάσουν την παραμονή τους .

Αποστολή εξετελέσθη για τον Άρη. Η λεμεσιανή ομάδα με τη νίκη της σε βάρος της Δόξας πέτυχε δύο πράγματα. Το πρώτο να ανοίξει την απόσταση από την αντίπαλό της στους 7 βαθμούς, δηλαδή να αποκτήσει ένα καλό μαξιλαράκι ασφαλείας -φθάνοντας στη βαθμολογία Καρμιώτισσα και Εθνικό- και το δεύτερο ότι έχει την ισοβαθμία με τη Δόξα, αφού για να την απολέσει θα πρέπει να γνωρίσει συντριβή στο «Μακάρειο» (5-0). Δηλαδή ο Άρης, με το εντυπωσιακό 4-1, κατάφερε

να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα σε βάρος της ομάδας της Κατωκοπιάς.

Η ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη, αν και είχε προβλήματα στο ξεκίνημα, όταν πήρε προβάδισμα στο σκορ επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Άλλωστε, η προχθεσινή ήταν η 5η νίκη στα τελευταία 6 παιγνίδια, στα οποία σημείωσε 17 τέρματα, δηλαδή έχει μ.ο. σκοραρίσματος 2,5 τέρματα ανά αγώνα. Η έλευση του κ. Μαρτίδη στην ομάδα έχει αλλάξει εντελώς τον Άρη αγωνιστικά.

Η προσοχή στον Εθνικό

Τώρα η προσοχή θα στραφεί στον αγώνα με τον Εθνικό και πάλι στο «Τσίρειο». Οι «πράσινοι» θα δουλέψουν κατά την περίοδο της διακοπής για να παρουσιαστούν ακόμα πιο έτοιμοι στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Αν μάλιστα κερδίσουν και το επόμενο παιγνίδι, τότε θα αγκαλιάσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα