Νέα Σαλαμίνα: Νέος αέρας και αισιοδοξία

Η επιστροφή στις επιτυχίες έφερε νέο αέρα αισιοδοξίας στη Νέα Σαλαμίνα. Το ντεμπούτο του Αντόνιο Κονσεϊσάο συνδυάστηκε με επιτυχία επί του Εθνικού. Οι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν μετά από αρκετό καιρό με πάθος και αποφασιστικότητα.

Ήταν στοιχεία που έδωσαν το κάτι περισσότερο, για να φτάσουν στην επιτυχία. Ήταν μια νίκη γοήτρου που ανεβάζει το ηθικό. Υπάρχει τώρα η διακοπή του πρωταθλήματος και θα δοθεί η ευκαιρία στον τεχνικό της Νέας Σαλαμίνας να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές, ώστε να παρουσιαστούν

ακόμη καλύτεροι στην επόμενη αναμέτρηση με τον Ερμή στις 3 Απριλίου.

Μέχρι τότε υπάρχουν αρκετές μέρες και η πεποίθηση είναι ότι η ομάδα θα αρχίσει να ανεβάζει στροφές, ώστε να παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα και να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Άλλωστε, η Νέα Σαλαμίνα δεν έχει άλλο στόχο μέχρι το τέλος. Το ζητούμενο είναι να αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές με θέληση και πάθος σε κάθε αγώνα. Η αδιαφορία και η «αγγαρεία» είναι στοιχεία που δεν θέλουν να παρουσιάζονται. Άλλωστε πιθανόν από την παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών να κριθεί και το μέλλον τους, στην ομάδα. Είναι λογικό ότι ο νεοφερμένος τεχνικός θα προσπαθήσει να παρουσιάσει την ομάδα με πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και αυτό είναι κίνητρο για όλους τους ποδοσφαιριστές για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα