ΑΠΟΕΛ: Τα δύσκολα τα κάνει εύκολα

Για άλλη μια αγωνιστική ο ΑΠΟΕΛ έστειλε τα μηνύματα του. Ο τίτλος είναι ο απόλυτος στόχος ειδικά μετά το τέλος των Ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων και κόντρα στην ΑΕΛ το επιβεβαίωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι γαλαζοκίτρινοι πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, επιβλήθηκαν κατά κράτος στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας ουσία στο παιχνίδι τους

πήραν δίκαια τους βαθμούς της νίκης.

Ο Πιέρος Σωτηρίου έφτασε τα 18 τέρματα στο πρωτάθλημα σκοράροντας για 3ο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα και έδειξε για άλλο ένα αγώνα πως αποτελεί την πιο αξιόπιστη πηγή σκοραρίσματος των γαλαζοκίτρινων.

Θετική παρουσία κατέγραψε ο Κάνιας που άνοιξε επίσης λογαριασμό σκοράροντας το πρώτο του γκολ, θετικό πως ο ΑΠΟΕΛ κράτησε ξανά το μηδέν στην άμυνα για 2ο σερί αγώνα μετά το 1-0 επί της Ανόρθωσης και παράλληλα νίκησε την κούραση από την υπερπροσπάθεια στο Βέλγιο χωρίς να κινδυνέψει από την ΑΕΛ.

Έκανε ένα δύσκολο παιχνίδι πριν την έναρξη του να φαίνεται εύκολο καθαρά μέσα από την ώριμη παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο.

Πλέον έχει την διακοπή για να πάρει τις κατάλληλες ανάσες από το δύσκολο πρόγραμμα του τελευταίου μήνα και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να μπει φουριόζος να καθαρίσει το πρωτάθλημα αλλά και να διεκδικήσει με αξιώσεις το κύπελλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα