Απόλλων:Ποιος μπορεί να τους αδικήσει;

Δεν λέει να κοπάσει ο εκνευρισμός στον Απόλλωνα για τη διαιτησία του αγώνα του Σαββάτου. Μάλιστα όσο περνάνε οι ώρες, οι «κυανόλευκοι» γίνονται όλο και πιο έξαλλοι, αφού διαπιστώνουν κάθε φορά που βλέπουν το video της αναμέτρησης ότι η διαιτησία είχε σκοπό να μην επιτρέψει στον Απόλλωνα να περάσει νικηφόρα από τη Λάρνακα.


Και πώς να αδικήσει κάποιος τους παράγοντες του Απόλλωνα, βλέποντας τον Γιάννη Λαζάρου, ένα βοηθό που σε ακόμα ένα παιγνίδι του Απόλλωνα στη β' φάση ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής, να ανακαλύπτει ένα νέο κανονισμό

του οφσάιντ, προφανώς δικό του, ακυρώνοντας το πεντακάθαρο τέρμα που σημείωσε ο Λόπες στο 71 και στέρησε από τον Απόλλωνα την ισοφάριση σε ένα καθοριστικό σημείο του αγώνα. Ο κ. Λαζάρου υπέδειξε σε αντικανονική θέση τον Ισπανό επιθετικό που βρισκόταν 2 μέτρα πίσω από την μπάλα στο γύρισμα του Χαμντανί. Από τον Απόλλωνα μάς έλεγαν χθες ότι μόνο αν κάποιος είναι στραβός, ή δεν γνωρίζει τους κανονισμούς ή ήθελε να σηκώσει το σημαιάκι του θα το έπραττε ακυρώνοντας το γκολ της ισοφάρισης.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο ίδιος βοηθός ανέκοψε λίγα λεπτά μετά τον Παπουλή που έφευγε μόνος από αριστερά με νέο ανύπαρκτο οφσάιντ, ενώ ο άλλος βοηθός δεν είδε ότι το πλάγιο άουτ από το οποίο προήλθε το 1-0 για την ΑΕΚ ήταν υπέρ του Απόλλωνα, αφού από τα πόδια του Βάντερ η μπάλα έφυγε έξω. Ο Βασίλης Δημητρίου ελέγχεται για το πέναλτι που ζήτησε ο Παπουλής, μιας και ο τηλεοπτικός φακός δείχνει τον Ορτίθ να του ασκεί μεγάλη πίεση και να τον ανατρέπει, άρα πέναλτι, για την αποβολή του Σανγκόι στο 85. Υπήρχαν και άλλες πιο σοβαρές παραβάσεις προηγουμένως, που σήκωναν αποβολή και σίγουρα όχι το απλό φάουλ του Αργεντινού, και γενικότερα ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισαν τον Απόλλωνα, ειδικά στο β' ημίχρονο.

Μοιάζει καταδικαστική
Όλα αυτά, όπως ήταν φυσικό, οδήγησαν τον Απόλλωνα σε ήττα με 2-0 στη Λάρνακα, που μοιάζει καταδικαστική για τη συνέχεια, αφού η διαφορά από τον ΑΠΟΕΛ αυξήθηκε στους 5 βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήλεγξε τον αγώνα, δεν απειλήθηκε από την ΑΕΚ ενώ έφτιαξε δύο καλές ευκαιρίες προς το τέλος για να ανοίξει το σκορ. Στην επανάληψη και μετά το 1-0 για περίπου 20 λεπτά ήταν χαμένος (μέχρι το 65) και όταν στην συνέχεια εξαπέλυσε την αντεπίθεσή του για να ανατρέψει τα δεδομένα, βρήκε απέναντί του τη διαιτησία και μοιραία έφθασε στην ήττα. Παρά τις πολλές απουσίες, 7 τον αριθμό, αφού έλειψαν οι Γκίε, Τουράμ, Αντράντε, Βασιλείου, Αγγελή, Ρομπέρ και Στογιάνοβιτς, παρά το ότι ο Απόλλωνας ήταν με την πλάτη στον τοίχο, η λεμεσιανή ομάδα έδειξε διάθεση, πάθος, είχε καλή αμυντική λειτουργία, όμως προδόθηκε από τα λάθη της διαιτησίας.

Ξεχείλισε το ποτήρι
Ο κόσμος του Απόλλωνα, όπως είναι λογικό, βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση. Τα εγκλήματα της διαιτησίας στο ΓΣΖ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής. Οι φίλοι του Απόλλωνα έδωσαν μαζικά το «παρών» τους στη Λάρνακα, δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να ενθαρρύνουν την ομάδα τους, όμως τα όσα έγιναν από τη διαιτησία τούς έκαναν να αποχωρήσουν από το ΓΣΖ με τα αισθήματα της οργής και της αδικίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα