Απόλλων: Υποτίμηση ούτε για αστείο

Ναι ο Απόλλωνας είναι το φαβορί για την πρόκριση. Ναι ο Απόλλωνας κέρδισε στον πρώτο αγώνα με 2-0. Ναι ο Απόλλωνας είναι πιο ποιοτική και πιο δυνατή ομάδα από την Σαξάν Μολδαβίας αλλά αν υποτιμηθεί η ομάδα των Μολδαβών τότε πολλά μπορούν να συμβούν.

Παραδείγματα υπάρχουν πολλά. Έδειξε η ομάδα της Σαξάν στον πρώτο αγώνα πως όταν της δώσει την ευκαιρία θα κάνει τις δικές τις φάσεις μπροστά από την εστία και είναι ένα στοιχείο το οποίο θα πρέπει να αποφευχθεί.

Η Λεμεσιανή ομάδα καλείται το βράδι της Πέμπτης να αποδείξει από την αρχή πως αυτό που έκτισε μέσα στην Μολδαβία, μόνο τυχαίο

δεν ήταν και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Πέδρο Εμάνουελ και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν την ευκαιρία μπροστά στο κοινό τους να διασκεδάσουν την πρόκριση προσφέροντας θέαμα και δεύτερη νίκη.

Για να έρθει αυτό θα πρέπει να είναι σοβαροί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Είναι από τα παιχνίδια που η ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού θα συνεχίσει την προετοιμασία της για την 2ο πρόκριματικό γύρο.

Αφού δεν είχε την ευκαιρία στην προετοιμασία της για αρκετά φιλικά, μέσα από τα επίσημα θα προσπαθήσει να γίνει καλύτερη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πέδρο Εμάνουελ δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές σε σχέση πάντα με τον πρώτο αγώνα κόντρα στους Μολδαβούς. Οι επόμενοι αντίπαλοι σαφώς θα είναι πιο δυνατοί από την Σαξάν αλλά και πάλι η πρόκριση θα είναι στα πόδια των παικτών του Πορτογάλου τεχνικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα