Ομόνοια: Προσηλωμένη στην πρόκριση

Η παραχώρηση άδειας στον Ποτέ από τη διοίκηση της Ομόνοιας, για να μεταβεί στην Τουρκία προς ολοκλήρωση της μετεγγραφής του, ήταν ίσως, η καλύτερη υπό τις περιστάσεις εξέλιξη, που μπορούσε να σημειωθεί, παραμονές ενός τόσο κρίσιμου αγώνα, όπως του αυριανού με την Μπατούμι, σε μια προσπάθεια της διοίκησης να μείνει ανεπηρέαστη και προσηλωμένη στον στόχο της πρόκρισης, η ομάδα.


Η Ομόνοια χτυπά ρέστα στο αυριανό παιχνίδι. Ρέστα, ενδεχομένως μια ολόκληρης χρονιάς, ενδεχομένως. «Είναι το παιχνίδι της χρονιάς» λένε συνεχώς στην Ομόνοια

και έτσι είναι. Σίγουρα, δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου, αν αποκλειστεί αύριο η Ομόνοια, αλλά θα φέρει πολλά ανεπιθύμητα πράγματα για τους «πράσινους». Η προετοιμασία της Ομόνοιας ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Κώστα Καϊάφα, να τονίζει συνεχώς στους παίχτες του, να αποφορτίσουν την όποια πίεση τους καταβάλλει από την μεγάλη προσμονή και ανυπομονησία για την πρόκριση.

Η απουσία του Ποτέ, θα φέρει τον Σιέρινταν στην κορυφή της επίθεσης ενώ αλλαγές θα προκύψουν και στην άμυνα, αφού οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Λομπτζιανίτσε θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας, πλάι στον Ρούνιε και τους Δημητρίου-Μαργκάσα να καλύπτουν τα δύο άκρα. Βεβαίως, υπάρχει και το ενδεχόμενο, να παίξει ως δεξί μπακ ο Ράμος και ένας εκ των Φοφανά ή Κίρμ, να παίξει στο ένα φτερό της επίθεσης. Αλλαγή και στα γκολποστ, με τον Παναγή να παίρνει γάντια βασικού. Εκείνη που δεν αλλάζει, είναι η τριάδα του κέντρου, με Οικονομίδη-Γκουλόν-Ασίς.

Keywords
Τυχαία Θέματα