Απόλλων: Ποιότητα, εμπειρία, προσωπικότητα

Οι πρώτες κινήσεις του Απόλλωνα στο παζάρι είναι ενδεικτικές των προθέσεων της διοίκησης εν όψει της νέας περιόδου.

Μολονότι επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει για ούτε έναν εξ αυτών, οι Εστεμπάν Σατσέτι, Κωνσταντίνος Μακρίδης και Άλεξ ντα Σίλβα έχουν φτάσει σε συμφωνία με τον Απόλλωνα και κατά πάσα πιθανότητα έχουν εγκριθεί από τον νεοφερμένο τεχνικό Μίλινκο Πάντιτς.

Σε αντίθεση με τον 48χρονο Σέρβο, ωστόσο, οι τρεις πρώτες προσθήκες των «κυανολεύκων» για την ερχόμενη περίοδο έχουν εμπειρίες και παραστάσεις από το κυπριακό πρωτάθλημα. Υπάρχει μάλιστα και δεύτερος κοινός παρονομαστής,

ο ηλικιακός, καθώς και ο Αργεντινός και ο Κύπριος και ο Άλεξ ντα Σίλβα είτε θα διαβούν προσεχώς (Σατσέτι) είτε έχουν περάσει ήδη (Μακρίδης, ντα Σίλβα) το κατώφλι της τέταρτης δεκαετίας στη ζωή τους.

Με άλλα λόγια, οι πρώτες ενισχύσεις του Απόλλωνα συνδυάζουν ποιότητα, ικανότητα άμεσης προσαρμογής και εμπειρία, ενώ προφανώς εκτιμάται ότι μπορούν να συνεισφέρουν ουσιαστικά στην ομάδα και ως προσωπικότητες. Δεν έχει περάσει άλλωστε πολύς καιρός από τότε που ο επίσημος Απόλλωνας κατονόμαζε το συγκεκριμένο έλλειμμα (σε προσωπικότητες) ως μία από τις αιτίες για τη μη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι Σατσέτι, Μακρίδης και ντα Σίλβα θα καλύψουν στο ρόστερ τα κενά των Αμντανί, Μεριέμ και Λόπεθ αντιστοίχως και θεωρούνται ικανοί και κατάλληλοι να ηγηθούν προσφέροντας πολύτιμα στηρίγματα σε πιτσιρικάδες όπως οι Στυλιανού, Ουίλερ, Κυριάκου, Ρόσα και Στογιάνοβιτς (σ.σ. αν τελικά παραμείνει στο ρόστερ).

Μένει πλέον να καταδειχθεί αν τα κριτήρια, βάσει των οποίων έγιναν οι πρώτες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας, θα αποτελέσουν τον μπούσουλα για τη στελέχωσή της και στις υπόλοιπες θέσεις, όπου έχουν διαπιστωθεί κενά.

Keywords
Τυχαία Θέματα