Τα καλά και τα κακά νέα για τους χρήστες των iPad

Καλά και κακά νέα επιφυλάσσει η Apple για τους χρήστες των iPad.

Τα καλά νέα είναι ότι το iPad θα αποκτήσει νέες δυνατότητες οι οποίες θα επιτρέπουν σε μεγάλο βαθμό το multitask. Οπότε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα app την ίδια ώρα, όπως για παράδειγμα να παίρνετε σημειώσεις

την ώρα που βλέπετε φωτογραφίες, ή να παρακολουθείται ένα βίντεο την ώρα που απαντάτε σε κάποιο γραπτό μήνυμα, δεν θα χρειάζεται να αλλάξετε μεταξύ των δύο apps.

Kαι τώρα τα κακά νέα. Αυτές οι αλλαγές, ενδεχομένως να μην είναι διαθέσιμες για το iPad σας, εκτός και αν διαθέτεται κάποιο από τα νεότερα μοντέλα.

Το Split View, το οποίο επιτρέπει τη χρήση δύο apps την ίδια ώρα για παράδειγμα, λειτουργεί μόνο στο iPad Air 2 και στο τελευταίο iPad.

Τα νέα αυτά χαρακτηριστικά απεκάλυψε ο Craig Federighi, υπεύθυνος για την ανάπτυξη των λογισμικών της Apple, κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου της εταιρείας για την ανάπτυξη λογισμικών.

Οι νέες αλλαγές θα είναι μέρος της νέας αναβάθμισης η οποία αναμένεται αργότερα φέτος. Αναλυτές αναφέρουν ότι η κίνηση αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια της Apple να αυξήσει τις πωλήσεις των iPads. Αν και η Apple πωλεί περισσότερα tablets από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, ο αριθμός των πωλήσεων συνεχίζει να μειώνεται. Συγκεκριμένα το πρώτο τρίμηνο του 2015, οι πωλήσεις έπεσαν κατά 23%.

Keywords
Τυχαία Θέματα