Απόλλων: Περιμένουν την απάντησή του

Την απάντηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην πρόταση που του έκαναν περιμένουν στον Απόλλωνα.

Ο πρώην διεθνής Έλληνας επιθετικός δεσμεύτηκε στους ανθρώπους της λεμεσιανής ομάδας ότι θα απαντήσει στην πρότασή τους το αργότερο σήμερα το πρωί. Ουσιαστικά με τον Σαλπιγγίδη έχει βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό, όμως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει αποφασίσει αν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ή να βάλει ένα τέλος σ' αυτήν και αν επιθυμεί ν' αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας. Όπως και να έχει το όλο ζήτημα

θα τελειώσει σήμερα (αν δεν απάντησε ψες) και οι «κυανόλευκοι» θα γνωρίζουν πώς θα κινηθούν. Εκτός από τον Σαλπιγγίδη στα υπ' όψιν των ανθρώπων του Απόλλωνα υπάρχουν ακόμα δύο περιπτώσεις ιδιαίτερα αξιόλογες, η μια εκ των οποίων είναι από την Πορτογαλία. Καλού κακού υπάρχει και plan b, δηλαδή με ποδοσφαιριστές όχι όπως αυτούς τους τρεις αλλά και πάλι που θα δώσουν το βάθος και την ποιότητα που αναζητεί ο κ. Εμάνουελ από την τελευταία μετεγγραφή του Απόλλωνα.

Στο αγωνιστικό τομέα, ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία των «κυανολεύκων» για το «Τάσος Μάρκου». Ο Πέδρο Εμάνουελ προσανατολίζεται στο να κάνει μια αλλαγή στη μεσαία γραμμή, με τους Στογιάνοβιτς και Ρόσα να διεκδικούν τη μια θέση. Ο Πορτογάλος τεχνικός μέχρι τώρα έδειξε ότι δεν αρέσκεται πολύ στο να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το δείγμα είναι μικρό και πως λόγω του μικρού διαστήματος που είχε στην προετοιμασία έπρεπε να δώσει ομοιογένεια στην ομάδα του το συντομότερο δυνατόν.

Με εξαίρεση τους Βασιλείου και Κυριάκου όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι πανέτοιμοι. Ο Σλάβτσεφ θέλει ακόμα λίγο χρόνο για να κτυπήσει θέση στην 11άδα, όμως έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο, ενώ ο Μερκής που κάνει αγώνα δρόμου για να καλύψει το χαμένο έδαφος έχει πιθανότητες για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο να βρεθεί στην αποστολή του Απόλλωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα