Απόλλων: Όταν έπαιξε σωστά πήρε αυτό που ήθελε

Ο Απόλλων αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στο Ά μέρος , όταν μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκόρ απέναντι στην Δόξα. Στο πρώτο 45 λεπτό οι "κυανόλευκοι'' ήταν προβλεπτοί και είχαν αδυναμία στην δημιουργία ευκαιριών.

Όλα έδειχναν ότι θα ήταν ορατό το ενδεχόμενο για να έχει απώλειες η Λεμεσιανή ομάδα. Όλα όμως άλλαξαν αρδην στην επανάληψη. Όπως παραδέχθηκε και ο Πέδρο Εμανουέλ στο ημίχρονο μίλησε με τους ποδοσφαιριστές και όπως φάνηκε εντός αγωνιστικού χώρου άλλαξε η διάθεση και έβγαλαν αρκετό

πάθος στο γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές κατάφεραν να βρούν τα ψυχικά αποθέματα και να φτάσουν στην μεγάλη ανατροπή. Αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να γίνει μάθημα για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, για να το εμπεδώσουν, ότι για να πετύχουν κάτι στο φετινό πρωτάθλημα , θα πρέπει να αποδίδουν το ποδόσφαιρο των δυνατοτήτων τους , απο το πρώτο , μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Μια νίκη αρκετά σημαντικη για τον Απόλλωνα. Διότι ανέβηκε ξανά στην 4η θέση με 43 βαθμούς και παράλληλα μείωσε τη διαφορά απο την δεύτερη πλέον στην βαθμολογία ΑΕΚ στους έξι βαθμούς. Ο Απόλλων την επόμενη αγωνιστική θα έχει δύσκολη αποστολή στο στάδιο Αμμόχωστος, απέναντι στον Ερμή. Με νίκη θα έχει την ευκαιρία να καλύψει και άλλο απο το χαμένο έδαφος, διότι η αγωνιστική θα έχει δυο ντέρμπι (ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και ΑΕΚ -Ανόρθωση.)

Πρώτα όμως η προσοχή είναι στο Λεμεσιανό ντέρμπι με την ΑΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ο στόχος φυσικά είναι το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά

Keywords
Τυχαία Θέματα