Ανόρθωση: Για το δικό τους εγωισμό

Νίκη ηρεμίας μετά και το όσα δημιουργήθηκαν από την ήττα στο κύπελλο από την ΑΕΚ ψάχνει η Ανόρθωση η οποία φιλοξενεί αύριο την Πάφο. Σε ένα αγώνα όπου η ομάδα του Αντρέ Πάους θα έχει πολλά να κερδίσει εφόσον πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.

Καταρχήν θα επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα μετά το στραπάτσο στο κύπελλο και από την άλλη θα βρεθεί στο -2 από την κορυφή στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο ΑΠΟΕΛ. Μια νίκη που αν έρθει τότε θα αλλάξει και την

ψυχολογία των παικτών του Αντρέ Πάους. Σίγουρα μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο κύπελλο η ψυχολογία δεν είναι στα καλύτερα της ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Ολλανδού τεχνικού θα παλέψουν για το δικό τους «εγώ» και τον εγωισμό τους.

Σίγουρα δεν ξέχασαν την μπάλα που έπαιζαν πριν από τον αγώνα κυπέλλου και σίγουρα η Ανόρθωση δεν είναι αυτή που είδαμε κόντρα στην ΑΕΚ. Δυνατότητες στην ομάδα υπάρχουν φτάνει να έχει τη σωστή αντίδραση κόντρα στην ομάδα της Πάφου.

Μια πιθανή νίκη είναι ικανή να αλλάξει τα πάντα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αφού παιχνίδια για τη συνέχεια υπάρχουν αρκετά.

Keywords
Τυχαία Θέματα