Απόλλων: Ώρα να τριτώσει το καλό...

Με κάθε σοβαρότητα συνεχίζει ο Απόλλωνας την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής στο «Τσίρειο» με τον Εθνικό. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν όσο τίποτα άλλο να πετύχουν την 3η τους σερί νίκη στο πρωτάθλημα και την 3η σερί εντός έδρας νίκη. Άλλα περιθώρια για χαμένους βαθμούς δεν υπάρχουν, πόσω μάλλον στο «Τσίρειο», το οποίο παραδοσιακά αποτελεί την ασπίδα της ομάδας.


Ο Πέδρο Εμάνουελ, τόσο σήμερα όσο και αύριο, κυρίως, θα δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του στην τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσουν την Κυριακή για να κάμψουν την αντίσταση του Εθνικού και να δώσουν στον κόσμο τους

λίγη ακόμη νότα αισιοδοξίας για τη συνέχεια και θα φανερώσει το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Βινίσιους στο κέντρο της άμυνας, με τον Αγγελή να θέτει γερή υποψηφιότητα να επιστρέψει στην 11άδα έπειτα από τρεις ολόκληρους μήνες. Άλλωστε, μετά τον Εθνικό ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος και θα δοθεί ο χρόνος στους τραυματίες (Ζοάο Πέδρο, Γκόμες και Μακρίδη) να αποθεραπευτούν και να μπουν ξανά στην ομάδα, κι έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός να έχει διαθέσιμο όλο το δυναμικό του.
Όλοι στη λεμεσιανή ομάδα θέλουν να απελευθερωθούν από την πίεση και το άγχος και ν' αποκτήσουν ξανά την αυτοπεποίθησή τους, έτσι ώστε να μπορέσουν να παίξουν και καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια για να ευχαριστήσουν τον κόσμο, ο οποίος είναι πάντα δίπλα τους. Αρκεί απλά κάποιος να θυμηθεί τα δύο τελευταία εκτός έδρας παιγνίδια, στα οποία ο Απόλλωνας δεν κέρδιζε και οι φίλοι του δεν σταμάτησαν ούτε δευτερόλεπτο να τραγουδούν και να προσπαθούν να ενισχύσουν τους ποδοσφαιριστές τους προς τη νίκη.
Έχει τον τρόπο...
Πολύ καλή είναι η προϊστορία του Απόλλωνα όταν υποδέχεται τον Εθνικό στο «Τσίρειο». Συνήθως, οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού βρίσκουν τον τρόπο να κερδίσουν τον αντίπαλο τους. Τα τελευταία δέκα χρόνια συναντήθηκαν στο «Τσίρειο» 12 φορές, με τον Απόλλωνα να κερδίζει τις 9, τον Εθνικό δύο, ενώ μια φορά εξήλθαν ισόπαλοι. Πέρσι ο Απόλλωνας κέρδισε με 5-2 -στις 26 Σεπτεμβρίου του 2015- με τέρματα των Γκίε, Παπουλή, Μέζγκα και Ελίζιο (2), αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ.
Αναλυτικά η προϊστορία την τελευταία δεκαετία:
2015-16 5-2
2014-15 3-0
2013-14 0-1
2012-13 2-0
2011-12 2-0
2010-11 1-1
2009-10 3-1
2008-09 2-0, 2-1
2007-08 0-2, 2-1
2006-07 3-1
Έδωσε κίνητρο
Στα 5 ευρώ όρισε η διοίκηση του Απόλλωνα την τιμή των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής, για να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Όπως είναι λογικό, το κακό ξεκίνημα που έκανε η ομάδα στο πρωτάθλημα έχει απογοητεύσει τη μεγάλη μάζα των φίλων του Απόλλωνα και προσπάθεια της διοίκησης είναι να τους δώσει ξανά κίνητρο για να επιστρέψουν. Φυσικά ο βασικός λόγος επιστροφής των Απολλωνιστών στο γήπεδο θα είναι οι νίκες και οι προοπτικές που θα αφήσουν οι ποδοσφαιριστές με την παρουσία τους στο γήπεδο.
Σε μιαν άλλη εξέλιξη, το Apollon Official Store ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι το τριήμερο 3, 4 και 5 Νοεμβρίου θα μπορούν να εξασφαλίσουν αναμνηστικά προϊόντα του Απόλλωνα (PUMA) της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 με έκπτωση 50%, ενώ στα αναμνηστικά προϊόντα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 θα μπορούν να επωφεληθούν έκπτωσης ύψους 20%.

Keywords
Τυχαία Θέματα