Απόλλων: Ντα Σίλβα έρχεται, Φρέιρε φεύγει!

Εντελώς αιφνιδιαστικά χθες ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την 4η μετεγγραφή του. Οι κυπελλούχοι απέκτησαν τον 29χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Έντσον Ενρίκε Ντα Σίλβα, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στην Κροατία. Ο νέος αμυντικός του Απόλλωνα έπαιζε στη Σλάβεν Μπελούλο και μέτρησε 65 συμμετοχές - 2 γκολ.


Ουσιαστικά η απόκτηση του Ντα Σίλβα πιθανότατα σημαίνει ότι ο Φρέιρε αποτελεί

παρελθόν για τους «κυανόλευκους», αφού η βασική επιλογή για το κέντρο της άμυνας εξακολουθεί να είναι ο Ουκρανός Ολεξάντρ Βόλοβικ. Φυσικά σε μια μετεγγραφική περίοδο ποτέ δεν μπορεί κάποιος να είναι απόλυτος, όμως δύσκολα θα αποκτηθεί και ο Βραζιλιάνος και ο Ουκρανός και να παραμείνει ο Φρέιρε. Εκτός και αν υπάρξει πρόβλημα με την απόκτηση του Βόλοβικ και ταυτόχρονα απαντήσει θετικά ο Φρέιρε. Τότε ίσως αλλάξουν δραματικά τα δεδομένα, όμως αυτό μοιάζει απομακρυσμένο ενδεχόμενο.
Ξαφνικές… απαιτήσεις
Κάποιες ξαφνικές απαιτήσεις που προέβαλε, χθες, η Λέγκια ίσως δυσκολέψουν πολύ την απόκτηση Πιέχ, αναγκάζοντας τον Απόλλωνα να στραφεί σε άλλη λύση για την επίθεση. Οι Πολωνοί για την ώρα δεν αφήνουν ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή, γεγονός που τον απομακρύνει από τη λεμεσιανή ομάδα, αφού σε καμία περίπτωση οι κυπελλούχοι δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν χρήματα στη Λέγκια. Αν όμως αλλάξουν τα δεδομένα στον Απόλλωνα θα προχωρήσουν στην απόκτηση του Πιέχ, ο οποίος είναι στην κορυφή της μετεγγραφικής λίστας του κ. Εμάνουελ. Αυτό που τονίσθηκε επίσημα χθες από τον Απόλλωνα είναι πως δεν έχει μπει καμιά προθεσμία και δεν έχει δοθεί κανένα τελεσίγραφο στον παίκτη για το πότε θα πρέπει να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του.
Ακόμα πέντε κινήσεις
Λίγες μέρες πριν από την έναρξη των προπονήσεων (η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη) υπολείπονται 5 μετεγγραφές για να ολοκληρωθεί το παζλ του φετινού Απόλλωνα. Οι «κυανόλευκοι» θα αποκτήσουν έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό, έναν αριστερό μπακ, έναν ακραίο επιθετικό, κατά προτίμηση αριστεροπόδαρο, έναν επιθετικό και έναν μέσο κάτω των 21 ετών. Οι επαφές συνεχίζονται και στον Απόλλωνα ελπίζουν ότι το συντομότερο δυνατό θα κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες. Αυτό που θέλει ο κ. Εμάνουελ είναι να έχει συμπληρωμένο το ρόστερ του όταν η ομάδα θα πάει στην Ουγγαρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Από τους πέντε έγιναν γνωστοί οι δύο (Βόλοβικ, Πιέχ), ενώ τίποτα δεν έχει διαρρεύσει ακόμη για τον αριστερό μπακ και για τον παίκτη που θα αγωνίζεται στο φτερό.
Υπάρχει ακόμα δρόμος
Επτακόσια διαρκείας έχουν βρει κάτοχο μέχρι στιγμής στον Απόλλωνα. Σίγουρα το νούμερο απέχει αισθητά από τα 2.500 που έχουν μπει σαν στόχος, όμως ακόμα δεν συμπληρώθηκε ούτε καν μια εβδομάδα από την έναρξη της προπώλησής τους και οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν ότι μπορεί να υλοποιηθεί ο στόχος και ο Απόλλωνας να έχει σε κάθε εντός έδρας παιγνίδι στη νέα περίοδο σχεδόν γεμάτη τη δυτική εξέδρα. Συνήθως ο Ιούλιος είναι ο μήνας που αρκετοί Απολλωνίστες προμηθεύονται το διαρκείας τους, ενώ να μην ξεχνάμε ότι δεν ισχύουν στα ευρωπαϊκά παιγνίδια, άρα υπάρχει ένα δίμηνο ακόμα μέχρι το πρώτο παιγνίδι του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα