Απόλλων: Να δώσει συνέχεια στο σερί

Κόντρα στην Ομόνοια ο Απόλλωνας για φέτος μετρά δυο στα δυο. Οι γαλάζιοι κέρδισαν σε Τσίρειο και ΓΣΠ του πράσινους και ήταν από τα παιχνίδια που είχαν και καλή απόδοση. Ήταν από τα παιχνίδια τα οποία έπαιξαν και καθοριστικό ρόλο ούτως ώστε η ομάδα της Λεμεσού να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Οι γαλάζιοι από πέρσι άρχισαν να γράφουν και μια θετική προϊστορία με τους πράσινους. Σε έξι αγώνες πέρσι και φέτος οι γαλάζιοι μετρούν τέσσερις νίκες μια ισοπαλία και μια ήττα.

Πέρσι στην κανονική

διάρκεια του πρωταθλήματος κέρδισαν επίσης δυο φορές με 1-0 στο Τσίρειο και 2-4 μέσα στο ΓΣΠ ενώ μέσα στα play-off έμειναν στο 0-0 μέσα στο Τσίρειο ενώ ηττήθηκαν στο ΓΣΠ με 2-1 έστω και να προηγήθηκαν με 0-1.

Φέτος μετρούν ήδη δυο νίκες με 3-0 εντός και 1-2 εκτός και σίγουρα θέλουν να τριτώσουν το καλό και να παραμείνουν στην κορυφή.

Το επιχείρημα της ομάδας του Τον Καάνεν δεν θα είναι εύκολο αφού ο Ολλανδός τεχνικός κατεβαίνει για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα έχοντας αρκετές απουσίες και μάλιστα ενδεκαδάτες. Όπως είναι γνωστό, για τον αγώνα του Σαββάτου δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Σανγκόι, Παπουλής, Χαμνταντί, Μερκής και οι παροπλισμένοι λόγω τραυματισμών Βασιλείου και Αντράντε.

Keywords
Τυχαία Θέματα