Απόλλων η επόμενη μέρα

Η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε όπως θα ήθελαν όλοι στον Απόλλωνα, αφού η νίκη επί της Ομόνοιας απλά τον διατήρησε στην 3η θέση. Ήδη η διοίκηση της λεμεσιανής ομάδας έχει γυρίσει σελίδα και σκέφτεται την επόμενη μέρα.

Πρώτο μέλημα είναι η πρόσληψη του νέου προπονητή, κάτι που η διοίκηση θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει μέσα στην εβδομάδα. Άλλωστε ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά αφού σε 38 ημέρες, ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί στον Α προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης έδωσε το στίγμα για τον

νέο προπονητή της ομάδας χθες με δηλώσεις του στην Primetel «Θέλουμε ένα προπονητή που να μη χρειάζεται να κάνουμε αλλαγές στο μέσο της σεζόν. Κάποιον που να ξέρει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ομάδας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Ταυτόχρονα αναμένεται να γίνουν σημαντικές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ για να γίνει ακόμα πιο δυνατό και ο Απόλλωνας να επιστρέψει δριμύτερος την νέα χρονιά. Ήδη έχουν παρθεί οι περισσότερες αποφάσεις σε ότι αφορά τους παίκτες που θα παραμείνουν και που θα φύγουν.

Είναι γνωστό ότι Χαμντανί, Μεριέμ, Ρομπέρ αποτελούν παρελθόν ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Έλτον, Χίντι. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους Σανγκόι, Αντράντε, Οουόν, Γκουλιόν, Χούγκο Λόπες και Τουράμ. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαια και για την νέα χρονιά και πιθανότατα θα παραμείνουν στην ομάδα.

Πρόκειται για τους Μερκή, Παπουλή, Νούνο Λόπες, Κολοκούδιας, Αγγελή, Στυλιανού, Γουίλλερ και Κυριάκου. Ο Γιώργος Βασιλείου δεν έχει συμβόλαιο αλλά είναι δεδομένο ότι θα παραμείνει. Οι Ροσα και Στογιάνοβιτς και την νέα περίοδο θα εγγραφούν στον Κατάλογο Β άρα μάλλον μένουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα