Ανόρθωση : Αποφασίζει για προπονητή, στην έξοδο ο Λέουβεν

Σε εβδομάδα αποφάσεων μπήκε από σήμερα η Ανόρθωση. Ο Χρίστος Πουλλαΐδης είχε τις προηγούμενες μέρες επαφές με τους Τεντ φαν Λέουβεν και Αντρέ Πάους, όπως και με τον Τιμούρ Κετσπάγια και πλέον κρέμονται όλοι από τα χείλη του για να ακούσουν τις τελικές του αποφάσεις.

Ξεκινώντας από το κεφάλαιο «τεχνικός διευθυντής», με τα υφιστάμενα δεδομένα η αποχώρηση του Λέουβεν μοιάζει να είναι πιθανότερη από την παραμονή του. Οι λίγες πιθανότητες παραμονής του Ολλανδού θα εξανεμιστούν, στην περίπτωση που γίνει πραγματικότητα η μεγάλη επιστροφή του

Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος επιθυμεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε θέματα προγραμματισμού, ή, ακόμα, και να παραμείνει ο Αντρέ Πάους, αφού το γυαλί μεταξύ των δύο συμπατριωτών έχει ραγίσει.

Το λογικότερο είναι ότι ο κ. Πουλλαΐδης θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να κάνει πράξη τον μεγάλο πόθο του ανορθωσιάτικου κόσμου κα θα φέρει τον Τιμούρ πίσω στην ομάδα. Οπότε, ο Γεωργιανός πρέπει να θεωρείται το φαβορί για τη θέση, εκτός και αν στην πορεία διαφανεί ότι οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν. Σε αυτή την περίπτωση, τον πρώτο λόγο θα έχει ο Αντρέ Πάους, ο οποίος χαίρει και αυτός μεγάλης εκτίμησης από τον κόσμο της «Κυρίας». Για την ώρα, το σενάριο απόκτησης τρίτου προπονητή μοιάζει απομακρυσμένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα