ΑΕΛ: Κρέμονται από τα χείλη του Σοφοκλέους

Σε αναμονή για την τελική απόφαση του προέδρου. Αν φύγει, φεύγει και ο Χριστάκης Χριστοφόρου.

Έπεσε η αυλαία της φετινής χρονιάς και τυπικά το Σάββατο για την ΑΕΛ και από σήμερα οι εξελίξεις αφορούν τα διοικητικά. Όπως είναι λογικό, από τη στιγμή που δεν γνωρίζει κανείς πώς θα πορευτεί η λεμεσιανή ομάδα διοικητικά, παγώνουν όλα τα θέματα προγραμματισμού. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου δεν μάσησε τα λόγια του το απόγευμα του Σαββάτου και το είπε όσο πιο ξεκάθαρα μπορούσε: «Το πιο σημαντικό είναι να μείνει ο πρόεδρος. Υπάρχουν

οικονομικά επιφανείς ΑΕΛίστες που μπορούν να βοηθήσουν. Όλοι μαζί να κάνουμε μια νέα αρχή για μια δυνατή ΑΕΛ. Δεν πρόκειται να προχωρήσουμε στο ζήτημα του προγραμματισμού αν δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η νέα διοίκηση».
Θυμίζουμε ότι ο προπονητής της ΑΕΛ έχει εμπιστευτεί σε δικούς του ανθρώπους ότι αν η απόφαση του Αντρέα Σοφοκλέους είναι οριστική να αποχωρήσει, τότε θα πράξει το ίδιο και αυτός και δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της λεμεσιανής ομάδας.

Κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά τι σκέφτεται ο κ. Σοφοκλέους. Οι περισσότεροι κάνουν εκτιμήσεις ή μαζεύουν πληροφορίες από τον περίγυρό του, όμως κανείς δεν έχει μιλήσει με τον πρόεδρο, ο οποίος αυτές τις ημέρες, απογοητευμένος και προβληματισμένος από τα όσα έγιναν στον τελικό, δεν ασχολείται με θέματα της ΑΕΛ. Ο κ. Σοφοκλέους θέλει να περάσουν κάποιες ημέρες, να δει τα πράγματα πιο καθαρά και στη συνέχεια να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Πάντως δεν αναμένεται κάτι δραματικό όσον αφορά τα διοικητικά της ΑΕΛ πριν από την έκτακτη εκλογική συνέλευση του σωματείου, που έχει ορισθεί για τις 5 Ιουνίου. Ουσιαστικά εκεί είναι το πιο πιθανόν, ο κ. Σοφοκλέους για πρώτη φορά να αποκαλύψει τις σκέψεις του και τις προθέσεις του.

Τελείωσε όπως άρχισε
Αγωνιστικά, η χρονιά τελείωσε όπως ακριβώς άρχισε. Με νίκη 2-0 σε βάρος της Σαλαμίνας. Μια νίκη που ήταν η πρώτη στο Τσίρειο μετά από τρεις μήνες (από το 3-0 με την Αγία Νάπα στις 15/02) και σταμάτησε το σερί χωρίς νίκη της ΑΕΛ στους 8 αγώνες. Από σήμερα οι ποδοσφαιριστές της λεμεσιανής ομάδας θα σκορπίσουν στα 4 σημεία του ορίζοντα και θα περιμένουν να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι. Πάντως, αυτό που φάνηκε και προχθές είναι ότι Φεκρούς και Σακκέτι αποτελούν ξένα σώματα. Ο Μαροκινός τερματοφύλακας έφυγε με άδεια της διοίκησης από την Κύπρο την περασμένη Πέμπτη και για αυτό ήταν εκτός αποστολής στον προχθεσινό αγώνα, ενώ ο Σακκέτι όταν πέρασε ως αλλαγή στο γήπεδο αποδοκιμάστηκε από τους ελάχιστους φίλους της ΑΕΛ, που είχαν το κουράγιο να βρεθούν στο Τσίρειο για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Να θυμίσουμε ότι τα συμβόλαια και των δύο παικτών έχουν ολοκληρωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα