Απόλλων: Έδειξε αντίδραση, θέλει και συνέχεια

Συνέχεια στις νίκες έδωσε ο Απόλλωνας την Κυριακή. Κερδίζοντας μέσα στο Μακάρειο μείωσε την απόσταση που τον χωρίζει από την κορυφή και έδειξε αποφασισμένος να μην επαναλάβει τα στραβοπατήματα του πρόσφατου παρελθόντος, που τον απομάκρυναν από τον στόχο του. Ο Απόλλωνας του δευτέρου ημιχρόνου στο Μακάρειο δημιούργησε ξανά προσδοκίες στον κόσμο του, αφού ήταν αποφασιστικός, παθιασμένος και ανέτρεψε μόλις για δεύτερη φορά φέτος, και πρώτη εκτός έδρας εις βάρος του αποτέλεσμα. Γενικά οι «κυανόλευκοι» έδειξαν αυτά που περιμένει ο κόσμος τους και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από

τον προχθεσινό αγώνα στο Μακάρειο βγαίνουν πολλά συμπεράσματα, κυρίως θετικά. Πρώτα απ' όλα, για πρώτη φορά φέτος οι «κυανόλευκοι» έδειξαν διάθεση να μην επιτρέψουν να χαθούν πολύτιμοι βαθμοί. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με αντεπίθεση διαρκείας, κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια πολύ σημαντική νίκη, που τους έδωσε τη δυνατότητα να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή. Στα θετικά, η παρουσία του Μακρίδη στο β' ημίχρονο, το 3ο γκολ σε 5 επίσημες εμφανίσεις του Άντον Μάγκλιτσα, που δείχνει να έχει το γκολ, το νέο τέρμα του Στογιάνοβιτς, που έφθασε τα 6 στο πρωτάθλημα και φυσικά η επιστροφή στη δράση ένα μήνα και κάτι μετά τον τραυματισμό του του Άμπραχαμ Γκίε. Επίσης στα θετικά καταγράφεται και το κοουτσάρισμα του κ. Εμάνουελ, που ήταν εξαιρετικό και βοήθησε αφάνταστα την ομάδα με τις κινήσεις του για να πάρει το τρίποντο. Στα θετικά και το γεγονός ότι ήταν η 3η σερί νίκη του σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετά την ήττα στο «Παπαδόπουλος», αποδεικνύοντας ότι σαν μεγάλη ομάδα αντέδρασε πολύ σωστά.

Στα αρνητικά ήταν φυσικά η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Ο κ. Εμάνουελ είπε ότι σε αυτό το διάστημα ο Απόλλωνας δεν υπήρχε. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Απόλλωνας παρουσιάζει αυτήν την εικόνα σε κάποιο μέρος του παιγνιδιού, όμως ήταν η πρώτη φορά που δεν το πλήρωσε με βαθμολογικές απώλειες. Το πρώτο ημίχρονο του προχθεσινού αγώνα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγήν στη συνέχεια της χρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα