ΑΕΛ: Ο χρόνος πιέζει

Η μεγάλη επιστροφή του Πάμπου Χριστοδούλου στην ΑΕΛ επισημοποιήθηκε χθες, με τον Κύπριο προπονητή να ανεβαίνει στο βοηθητικό με τους συνεργάτες του και να προπονεί την ομάδα του για πρώτη φορά παρουσία περίπου 200 φίλων της ομάδας.

Ο χρόνος πιέζει τον νέο τεχνικό των «κιτρίνων», αφού αύριο υπάρχει ο πρώτος μεγάλος λεμεσιανός προημιτελικός και ο κ. Χριστοδούλου θα προσπαθήσει να περάσει μέρος της φιλοσοφίας του στους παίκτες με ταχύρρυθμα μαθήματα. Είναι λογικό ότι θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην ψυχολογία, να κάνει

τους παίκτες να καταλάβουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται και να προσπαθήσει να βγάλει από τον καθένα ξεχωριστά το 100% των δυνατοτήτων. Ουσιαστικά σήμερα θα δουλέψει στο πλάνο που θα εφαρμόσει στον αυριανό αγώνα, ενώ το θετικό για τον Κύπριο προπονητή είναι πως με εξαίρεση τον Σκόβρον έχει όλους τους υπολοίπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Ο προπονητής της ΑΕΛ θέλει η ομάδα του από την αρχή της θητείας του να βγάλει καλό αγωνιστικό πρόσωπο, να βλέπουν οι οπαδοί της ομάδας ποδοσφαιριστές αφοσιωμένους στην ομάδα και να προσπαθούν να παίξουν καλό και ορθόδοξο ποδόσφαιρο. Τόσο ο αυριανός πρώτος προημιτελικός με τον Απόλλωνα όσο και ο αγώνας του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικές αναμετρήσεις, αφού αύριο θα φανεί αν η ΑΕΛ μπορεί να προχωρήσει στο κύπελλο, ενώ το Σάββατο η νίκη είναι μονόδρομος για να μην μπει η ομάδα σε περιπέτειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα