Απόλλων: Έχει όλα τα φόντα

Η δίψα είναι μεγάλη. Το ίδιο και η αυτοπεποίθηση της ομάδας, η οποία βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα, ειδικά μετά την κατάκτηση του σούπερ καπ. Ο κόσμος δηλώσει παρών και το ίδιο θα κάνει και την ερχόμενη Πέμπτη στην «ΑΡΕΝΑ» κόντρα στη Μίντιλαντ. Και το αποδεικνύει εμπράκτως, αφού είδη ανακοινώθηκε sold out στην Ανατολική κερκίδα στο σταδίου. Θεωρείται δε δεδομένο, ότι το βράδυ της Πέμπτης η «ΑΡΕΝΑ» θα… τιγκάρει από τον κόσμο, ο οποίος θα σπρώξει την ομάδα, στο να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Σοφρώνης Αυγουστή, δεν θα έχει

άλλες σκοτούρες στο μυαλό του, αφού και η ΚΟΠ έκανε αποδεχτώ το αίτημα της ομάδας, αναβάλλοντας τα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος με Πάφο και Ομόνοια αντίστοιχα, ώστε ο Απόλλωνας να προετοιμαστεί κατάλληλα προετοιμασμένος, έχοντας το μυαλό του αποκλειστικά στραμμένο στα παιχνίδια με τους Δανούς.

Συνεπώς, τι είναι αυτό που απομένει; Οι ποδοσφαιριστές του Σοφρώνη Αυγουστή να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουν το αυτονόητο. Αυτό δηλαδή που αναμένει ο κόσμος της ομάδας. Να επιβληθεί από το πρώτο λεπτό, να κρατήσει μπάλα και να πιέσει την αντίπαλη περιοχή.
Το σκάουτιγκ των αντιπάλων θα συνεχιστεί αύριο, Κυριακή αφού η Μίντιλαντ υποδέχεται (13:00) τη Νόρτζελαντ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Δανίας. Ο Περικλής Παπαπαναγή θα είναι εκεί έχοντας την ευκαιρία να δει από κοντά την αντίπαλο της ομάδας του και να μεταφέρει όλα όσα θα καταγράψει στον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος με τη σειρά του θα προσαρμόσει το πλάνο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα