Taekwondo: Με στόχο τη διάκριση και τα μετάλλια

Για όσους παρακολουθούν από κοντά και με ιδιαίτερη προσοχή τον Κυπριακό αθλητισμό και ειδικότερα το επίπονο άθλημα του TAEKWON DO θα ξέρουν πολύ καλά ότι οι κύπριοι αθλητές και αθλήτριες έχουν να επιδείξουν τεράστιες επιτυχίες τα τελευταία πολλά χρόνια ανά το παγκόσμιο .

Η συγκεκριμένη αποστολή της Ομοσπονδίας πανεπιστημιακού αθλητισμού βρίσκεται στην πλέον ευχάριστη θέση αφού κατάφερε να συμπεριλάβει στην αποστολή για το Ταπέι ονόματα που ας μας επιτραπεί ο όρος προκαλούν δέος για τις επιτυχίες τους .

Πρωταθλητές στα εγχώρια πρωταθλήματα αλλά κυρίως πρωταθλητές σε παγκόσμια τουρνουά

σε παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς αγώνες (και όχι μόνο σε πανεπιστημιακό επίπεδο) και διακρίσεις στους Ολυμπιακούς αγώνες των τελευταίων χρόνων οι αθλητές μας και η συγκεκριμένη αποστολή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν μία από τις πληρέστερες με τεράστιες προσδοκίες αλλά το κυριότερο με τεράστιες δυνατότητες .

Κυριακή Κουτούκη ,Ειρήνη Πασιουλή ,Δέσποινα Πηλαβάκη ,Ιωάννης Πηλαβάκης Γιώργος Κακουρής και Δημήτρης Μουστάκας θα μπορούσε να μας απασχολήσουν γράφοντας δεκάδες σελίδες για το αθλητικό βιογραφικό τους και τις επιτυχίες τους σε όλο τον κόσμο αλλά ο στόχος είναι άλλος .

Παιδιά που μεγάλωσαν κυριολεκτικά μέσα από το άθλημα και πολέμησαν κυριολεκτικά για κάθε μετάλλιο αποτελούν για την Κύπρο και τον Κυπριακό αθλητισμό αλλά και για τον πανεπιστημιακό αθλητισμό που αυτή την στιγμή αποτελεί την οικογένεια τους ,μεγάλη τιμή.

Έμαθαν να τα δίνουν όλα σε κάθε αγώνα και οι αντίπαλοι τους σε όλο τον κόσμο έχουν να λένε για την μαχητικότητα αλλά και την τεχνική τους κατάρτιση. Με ταπεινότητα (στοιχείο πραγματικών πρωταθλητών) δεν ήθελαν να πουν μεγάλα λόγια … «ταξιδεύουμε» μας είπαν .. «για να κάνουμε καλύτερα αυτό που ξέρουμε . Να τιμούμε την Κύπρο μας ,τον Κυπριακό αθλητισμό και τα πανεπιστήμια μας.»

Είμαστε σίγουροι ότι η μεγάλη εμπειρία αλλά και το ταλέντο των αθλητών μας θα λάμψει και πάλι στην 29η πανεπιστημιάδα στο Ταπέι και θα τιμήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για άλλη μια φορά τον Κυπριακό και συνάμα τον πανεπιστημιακό αθλητισμό .

Keywords
Τυχαία Θέματα