Απόλλων: Δίνουν χρώμα στο Λίβερπουλ! (pics)

Κατά την διάρκεια της ημέρας αναμένεται να φθάσει στο Λίβερπουλ ο κύριος όγκος των φίλων του Απόλλωνα από την Κύπρο. Αρκετοί επέλεξαν άλλες πόλεις για να καταλύσουν ενώ οι φοιτητές από τις άλλες πόλεις της Αγγλίας αναμένονται στο Λίβερπουλ αύριο. Να σημειώσουμε ότι οι φίλοι της λεμεσιανής ομάδας αύριο στο Γκούντισον Πάρκ θα ξεπεράσουν τις 2000.



Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της Έβερτον, αύριο στο γήπεδο αναμένουν γύρω στις 30,000. Το Γκούντισον Παρκ είναι χωρητικότητας

40,000 και οι πρόσφατες νίκες τις αγγλικής ομάδας επί Σάντερλαντ και Μπόρνεμουθ έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον των φίλων των «Τόφις» για τον αυριανό αγώνα.

Το Λίβερπουλ είναι σήμερα ιδιαίτερα μουντό. Από το πρωί υπάρχει συννεφιά ενώ το απόγευμα έβρεξε και λίγο. Η θερμοκρασία είναι χαμηλή και δεν διαφέρει ο καιρός από τον αντίστοιχο που υπάρχει στην πόλη τον Νοέμβριο. Και αύριο αναμένεται ότι θα συνεχιστεί η ίδια κατάσταση και ήλιο θα ξαναδουν οι φίλοι του Απόλλωνα στην Κύπρο.



Αρκετοί από τους φίλους του Απόλλωνα που ταξίδεψαν στο Λίβερπουλ είναι οπαδοί των κόκκινων της πόλης. Για αυτό και δεν έχασαν σήμερα την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τουρ στο γήπεδο της Λίβερπουλ, το περίφημο Άνφιλντ. Αρκετοί επισκέφθηκαν και τις μπουτίκ της ομάδας σε πόλη και γήπεδο για να προμηθευτούν τα ενθύμια τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα